12v elektrische paddle surfpomp 16 psi met 4000 mAh batterij

€11400

12v elektrische inflator voor paddle-surfplanken en kajaks tot 16 psi met een batterij van 4000 mAh. 75L/Min.

Kleur: ZWART / Mango / Mango

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kayaks Online

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Oplaadbare elektrische pomp met interne 4000 mAh lithiumbatterij voor stand-up paddle boards en kajaks opblaasbaar tot 16 PSI, in staat om een ​​3 meter hoog stand-up paddle board in minder dan 10 minuten op te blazen.

Afmetingen: 23,5 x 13 x 14 cm
Vermogen: 110W
Vermogen: Lithium Batterij 4000 mAh 12V
1-16 psi
70L/min
USB opladen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
4000 mAh BATTERIJ INBEGREPEN: Deze inflator bevat een 4000 mAh LITHIUM ION-batterij waarmee u de paddle-surfplank of opblaasbare kajak kunt opblazen zonder deze op een batterij of het voertuig aan te sluiten.
LCD-SCHERM: Op het LCD-scherm kun je de voortgang zien en weet je te allen tijde welke druk je paddle-surfplank of opblaasbaar item dat je opblaast heeft
PROGRAMMEERBARE INFLATIEDRUK: Kies op het LCD-scherm de exacte druk waarop u de paddle-surfplank wilt opblazen en vergeet wachten, de inflator stopt alleen wanneer de gewenste druk is bereikt.
VEILIGHEIDSSYSTEEM: De inflator stopt automatisch na 15 minuten continu gebruik, aangezien dit te wijten kan zijn aan het feit dat de paddle-surfplank lek is en de geselecteerde druk niet kan worden bereikt, deze veiligheidsmaatregel is erg handig voor Vermijd onnodig leeglopen van de accu van de bestuurder.
DRUK IN BARS EN IN PSI: Op het LCD-scherm kunt u ervoor kiezen om ons de druk in PSI of in Bars te tonen. Houd er rekening mee dat de druk van paddle-surfplanken en opblaasbare kajaks wordt gegeven in PSI en niet in Bars.
SET VAN VERSCHILLENDE ADAPTERS VOOR VERSCHILLENDE TYPES VENTIELEN: Met deze 12V elektrische inflator kunt u niet alleen paddle-surfplanken oppompen, met zijn set van verschillende adapters kunt u praktisch alle opblaasbare artikelen opblazen.

BELANGRIJK:
Als u deze inflator gebruikt met andere items dan hogedruk-paddleboards of kajaks, vergeet dan niet om de juiste druk te selecteren. Als u deze hogedruk-inflator gebruikt met items die geen hoge druk vereisen, kunt u het product beschadigen en vervormen door te hard op te blazen als dit niet het geval is. je hebt de juiste druk geselecteerd.

Technische informatie

  • BREEDTE 12 cm
  • HOOGTE (in cm) 14 cm
  • LENGTE (in cm) 24 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen