Elektrische inflator 12v paddle surf en opblaasbare kajak 16 PSI met LCD

€6290

12V elektrische inflator voor paddle-surfplanken en opblaasbare kajaks tot 16 PSI - Stermay HT-781, 75L/min.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kayaks Online

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Elektrische draagbare inflator ontworpen voor paddle-surfplanken tot 16 PSI. Het wordt aangesloten op de sigarettenaansteker van het voertuig of op een externe 12V-batterij en kan een stand-up paddleboard van 10 voet in minder dan 10 minuten opblazen.

Afmetingen: 23,5 x 13 x 14 cm
Vermogen: 110W
Voeding: sigarettenaansteker in de auto en 12V-batterijen
Maximale druk: 16PSI
Snelheid: 75L/min

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
LCD-SCHERM: Op het LCD-scherm kun je de voortgang zien en weet je te allen tijde welke druk je paddle-surfplank of opblaasbaar item dat je opblaast heeft
PROGRAMMEERBARE INFLATIEDRUK: Kies op het LCD-scherm de exacte druk waarop u de paddle-surfplank wilt opblazen en vergeet wachten, de inflator stopt alleen wanneer de gewenste druk is bereikt.
VEILIGHEIDSSYSTEEM: de inflator stopt automatisch na 15 minuten continu gebruik, aangezien dit te wijten kan zijn aan het feit dat de paddle-surfplank lek is en de geselecteerde druk niet kan worden bereikt, deze veiligheidsmaatregel is erg handig om legen te voorkomen en daarom de accu van ons voertuig beschadigen.
DRUK IN BARS EN IN PSI: Op het LCD-scherm kunt u ervoor kiezen om ons de druk in PSI of in Bars te tonen. Houd er rekening mee dat de druk van paddle-surfplanken en opblaasbare kajaks wordt gegeven in PSI en niet in Bars.
SET VAN VERSCHILLENDE ADAPTERS VOOR VERSCHILLENDE TYPES VENTIELEN: Met deze 12V elektrische inflator kunt u niet alleen paddle-surfplanken oppompen, met zijn set van verschillende adapters kunt u praktisch alle opblaasbare artikelen opblazen.

BELANGRIJK:
Als u deze inflator gebruikt met andere items dan hogedruk-paddleboards of kajaks, vergeet dan niet om de juiste druk te selecteren. Als u deze hogedruk-inflator gebruikt met items die geen hoge druk vereisen, kunt u het product beschadigen en vervormen door te hard op te blazen als dit niet het geval is. je hebt de juiste druk geselecteerd.

Technische informatie

  • BREEDTE 16 cm
  • LENGTE (in cm) 22,5 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen