Elektrische Inflator Paddle Surfplanken 20 PSI (opblazen en leeglopen)

€9990

12V elektrische inflator voor paddle-surfplanken en kajaks tot 20 PSI (opblazen en leeglopen) Stermay HT-782, 120W, 350L / Min

Kleur: Mango / Mango / Mango

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kayaks Online

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Elektrische inflator voor paddle-surfplanken tot 20 PSI, opblaassnelheid tot 350 L/min. Het maakt verbinding met de sigarettenaansteker van het voertuig of een externe 12V-batterij en kan een stand-up paddleboard van 3 meter in minder dan 7 minuten opblazen. Afmetingen: 25 x 17,5 x 15 cm Vermogen: 120W Voeding: 12V sigarettenaansteker en 12V batterij
Maximale druk: 20 PSI
Stroom: 70 L/min - 350 L/min
Vermogen: 120W

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
LCD-SCHERM: Op het LCD-scherm kun je de voortgang zien en weet je te allen tijde welke druk je paddle-surfplank of opblaasbaar item dat je opblaast heeft
KRACHTIGE INFLATOR TOT 20 PSI: hoewel de meeste boards worden opgeblazen tot maximaal 15 PSI, kan deze inflator hogere drukniveaus bereiken tot 20 PSI. Hoogwaardige stand-up paddleboards of opblaasbare surfplanken worden meestal opgeblazen tot 18 en 20 PSI.
PROGRAMMEERBARE INFLATIEDRUK: Kies op het LCD-scherm de exacte druk waarop u de paddle-surfplank wilt opblazen en vergeet wachten, de inflator stopt alleen wanneer de gewenste druk is bereikt.
DUBBELE STAGE SYSTEEM: Tot 1 PSI wordt opgeblazen tot 350L / Min, vanaf 1 PSI wordt de compressor aangesloten en opgeblazen tot 75 L / Min.
OPBLAZEN EN LEEGLATEN: Het HT-782-model bereikt niet alleen een hogere druk en hogere snelheid, het biedt ons ook de mogelijkheid om te laten leeglopen, wat erg handig is als we een opblaasbare kajak moeten opvouwen.
VEILIGHEIDSSYSTEEM: de inflator stopt automatisch na 15 minuten continu gebruik, aangezien dit te wijten kan zijn aan het feit dat de paddle-surfplank lek is en de geselecteerde druk niet kan worden bereikt, deze veiligheidsmaatregel is erg handig om legen te voorkomen en daarom de accu van ons voertuig beschadigen.
DRUK IN BARS EN IN PSI: Op het LCD-scherm kunt u ervoor kiezen om ons de druk in PSI of in Bars te tonen. Houd er rekening mee dat de druk van paddle-surfplanken en opblaasbare kajaks wordt gegeven in PSI en niet in Bars.
SET VAN VERSCHILLENDE ADAPTERS VOOR VERSCHILLENDE TYPES VENTIELEN: Met deze 12V elektrische inflator kunt u niet alleen paddle-surfplanken oppompen, met zijn set van verschillende adapters kunt u praktisch alle opblaasbare artikelen opblazen.

BELANGRIJK:
Als u deze inflator gebruikt met andere items dan hogedruk-paddleboards of kajaks, vergeet dan niet om de juiste druk te selecteren. Als u deze hogedruk-inflator gebruikt met items die geen hoge druk vereisen, kunt u het product beschadigen en vervormen door te hard op te blazen als dit niet het geval is. je hebt de juiste druk geselecteerd.

Technische informatie

  • BREEDTE 17 cm
  • HOOGTE (in cm) 15 cm
  • LENGTE (in cm) 25 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen