Stermay 16 PSI elektrische paddle-surfpomp met 6000 mAh-batterij

€15400

Elektrische paddle surfpomp 16 psi met 6000 mAh batterij. Autonomie: blaast 3 en 5 tafels op. Opblazen en leeglopen. LED-lampjes en USB 5V-uitgang voor mobiel opladen.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kayaks Online

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Elektrische inflator voor paddle-surfplanken en opblaasbare kajaks tot 16 PSI. Oplaadbare SUP-pomp met 6000 mAh 12V lithiumbatterij, waarmee een stand-up paddleboard van 3 meter in 7 minuten kan worden opgeblazen.

Afmetingen: 25,2 x 17,3 x 13,2 cm
Vermogen: 120W
Vermogen: Lithium Batterij 6000 mAh 12V
1-16 psi
70 tot 350 l/min (dubbele trap - volle snelheid)
USB opladen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
LCD-SCHERM: Op het LCD-scherm kun je de voortgang zien en weet je te allen tijde welke druk je paddle-surfplank of opblaasbaar item dat je opblaast heeft
KRACHTIGE INFLATOR TOT 16 PSI: hoewel de meeste boards worden opgeblazen tot maximaal 15 PSI, kan deze inflator hogere drukniveaus bereiken tot 16 PSI.
PROGRAMMEERBARE INFLATIEDRUK: Kies op het LCD-scherm de exacte druk waarop u de paddle-surfplank wilt opblazen en vergeet wachten, de inflator stopt alleen wanneer de gewenste druk is bereikt.
DUBBELE STAGE SYSTEEM: Tot 1 PSI wordt opgeblazen tot 350L / Min, vanaf 1 PSI wordt de compressor aangesloten en opgeblazen tot 75 L / Min.
OPBLAZEN EN LEEGLATEN: Het HT-790-model bereikt niet alleen een hogere druk en een hogere snelheid, het biedt ons ook de mogelijkheid om leeg te laten lopen, wat erg handig is als we een opblaasbare kajak moeten opvouwen.
VEILIGHEIDSSYSTEEM: de inflator stopt automatisch na 15 minuten continu gebruik, aangezien dit te wijten kan zijn aan het feit dat de paddle-surfplank lek is en de geselecteerde druk niet kan worden bereikt, deze veiligheidsmaatregel is erg handig om legen te voorkomen en daarom de accu van ons voertuig beschadigen.
2 USB-INGANGEN: Deze inflator heeft 2 USB-ingangen waar we onze telefoon kunnen opladen.
LED ZAKLAMP: LED-lampjes waarmee we deze inflator als zaklamp of voor verlichting kunnen gebruiken.
DRUK IN BARS EN IN PSI: Op het LCD-scherm kunt u ervoor kiezen om ons de druk in PSI of in Bars te tonen. Houd er rekening mee dat de druk van paddle-surfplanken en opblaasbare kajaks wordt gegeven in PSI en niet in Bars.
SET VAN VERSCHILLENDE ADAPTERS VOOR VERSCHILLENDE TYPES VENTIELEN: Met deze 12V elektrische inflator kunt u niet alleen paddle-surfplanken oppompen, met zijn set van verschillende adapters kunt u praktisch alle opblaasbare artikelen opblazen.
ZEER MULTIFUNCTIONELE INFLATOR: Met deze inflator kunnen we zowel de 12V-aansluiting van de sigarettenaansteker als de batterij van ons voertuig gebruiken en als we ons voertuig niet in de buurt hebben, kunnen we de 12V 6000 mAh lithium-ionbatterij gebruiken. Het is dan ook een van de meest veelzijdige modellen op de markt.

BELANGRIJK:
Als u deze inflator gebruikt met andere items dan hogedruk-paddleboards of kajaks, vergeet dan niet om de juiste druk te selecteren. Als u deze hogedruk-inflator gebruikt met items die geen hoge druk vereisen, kunt u het product beschadigen en vervormen door te hard op te blazen als dit niet het geval is. je hebt de juiste druk geselecteerd.

Technische informatie

  • BREEDTE 17 cm
  • LENGTE (in cm) 25 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen