De Gouden Stang - 20 kg

€36990
€39990 -7%
*De uitverkoop begint op 11/4/2024

Speciaal ontworpen voor intensieve workouts: 220 cm lengte, 20 kg gewicht. Maximale belastbaarheid en veilige grip dankzij nauwkeurige karteling voor veeleisende trainingen.

Kleur: GOUD

20 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Suprfit Fitness Equipment

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Beschrijving

Haal het beste uit je training met de nieuwe Suprfit De Gouden Stang - 20 kg in adembenemend goudontwerp. Met een lengte van 220 cm en een gewicht van 20 kg is deze stang speciaal ontworpen om je training comfortabel en effectief te maken. Deze halterstang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt een onverslaanbare combinatie van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Met een indrukwekkende maximale belastbaarheid van 680 kg (1500 lb) en een nauwkeurige karteling van 1,2 mm zorgt hij voor een veilige en stevige grip tijdens je oefeningen. Of je nu aan CrossFit doet of gewichtheffen, deze halterstang biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden en ondersteunt je bij elke training.

De duurzame titaan coating biedt optimale bescherming tegen slijtage en geeft de stang een aantrekkelijke uitstraling. De handgreep heeft een diameter van 28 mm met IWF-markeringen en is speciaal ontworpen voor intensieve trainingen om een optimale grip te garanderen. Naast de technische eigenschappen onderscheidt de stang zich door een modern en stijlvol ontwerp dat alle aandacht trekt in de sportschool.

Ervaar topprestaties tijdens je training met de Suprfit De Gouden Stang - 20 kg!

Productinformatie

GEWICHT: 20 kg
LENGTE: 220 cm
MAXIMALE BELASTING: 680 kg (1500 lb)
COATING: Titaan coating
MATERIAAL: chroom-molybdeenlegering roestvrij staal (42CRMO)
LAGERING: 2 koperen busjes; 8 naaldlagers
HANDGREEP DIAMETER: 28 mm (IWF-markering)
DIAMETER GEWICHTOPNAME: 50 mm
LENGTE GEWICHTOPNAME: 320 mm
PSI-WAARDE: 210.000+ (pond per vierkante inch)
KARTELING: 1.2 mm
KLEUR: Goud

Opmerking:
Houd er rekening mee dat onze garantievoorwaarden vereisen dat halterstangen op een ondergrond van minimaal 30 mm Suprfit Fitness Floor-rubber of een Suprfit gewichthefplatform met 30 mm rubberen platen of een vergelijkbaar platform moeten worden laten vallen om aanspraak te kunnen maken op de garantie. Stangen geladen met minder dan 15 kg per schijf (totaal 30 kg) mogen niet worden laten vallen. Houd u aan deze vereisten om van onze garantie te kunnen profiteren.
Bedankt voor uw begrip en steun!

Voordelen

Uitstekende kwaliteit: Deze halterstang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Perfecte grootte en gewicht: Met een lengte van 220 cm en een gewicht van 20 kg is deze stang speciaal ontworpen voor intensieve trainingen, waardoor comfortabele en effectieve trainingen mogelijk zijn.

Maximale belastbaarheid: Met een treksterkte van 210K PSI en een indrukwekkende maximale belastbaarheid van 680 kg (1500 lb) biedt de halterstang een veilige en stevige grip dankzij de nauwkeurig gefabriceerde karteling van 1.2 mm.

Veelzijdigheid: De Suprfit Gouden Stang is perfect geschikt voor intensieve CrossFit- en veeleisende gewichtheftrainingen, waardoor je je prestaties kunt verbeteren.

Duurzame coating en bescherming: De halterstang is voorzien van een duurzame titaan coating die optimale bescherming biedt tegen slijtage en corrosie.

Nauwkeurige lagers: Met hoogwaardige koperen busjes en naaldlagers wordt een nauwkeurige lagering gegarandeerd, wat zorgt voor een soepele rotatie van de stang.

Optimale grip: De handgreep heeft een diameter van 28 mm en is speciaal ontworpen voor intensieve trainingen, wat zorgt voor een veilige en comfortabele grip tijdens het trainen.

Modern en stijlvol ontwerp: De halterstang valt niet alleen op door zijn technische eigenschappen, maar ook door zijn moderne en stijlvolle ontwerp, wat een bijzondere esthetiek aan je training geeft.

Technische informatie

 • TYPE STANG Straight bar
 • MATERIAAL Staal
 • GEWICHT VAN DE STANG 20 kg
 • LENGTE VAN DE STANG 220 cm
 • DIAMETER (in mm) 50 mm
 • LENGTE (in cm) 220 cm
 • LENGTE (in m) 2.2 m
 • GEWICHT (in kg) 20 kg
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen