Suprfit Cerakote Bar Pink - 15 kg

€34990
€41990 -16%
*De uitverkoop begint op 28/3/2024

Suprfit Cerakote halterstang: kwaliteit, comfort & prestaties. Max. Belastbaarheid 450 kg. Lengte: 200 cm. Gewicht: 15 kg. Duurzame coating.

Kleur: Helder roze

15 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Suprfit Fitness Equipment

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Ontdek het beste voor je training met de gloednieuwe Suprfit Cerakote halterstang in opwindend rood of roze. Speciaal ontworpen voor vrouwen, met een lengte van 200 cm en een gewicht van 15 kg, is hij perfect aangepast aan je behoeften en zorgt hij voor een comfortabele en effectieve training. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt een onverslaanbare combinatie van duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Met een indrukwekkend maximaal draagvermogen van 450 kg en een nauwkeurige karteling van 1,2 mm zorgt hij voor een veilige en stevige grip tijdens je oefeningen. Of je nu Fitness of gewichtheffen traint, deze halterstang biedt veelzijdige toepassingen en ondersteunt je bij elke training.
De duurzame Cerakote coating en de QPQ zwarte behandeling bieden optimale bescherming tegen slijtage en geven de bar een aantrekkelijke look. De gripdiameter van 25 mm biedt je een optimaal gripoppervlak. Daarnaast maakt de halterstang indruk met een modern design dat niet alleen functioneel is, maar ook de aandacht trekt in de sportschool.
Ervaar topprestaties tijdens je workout met de Suprfit Cerakote halterstang!

Productinformatie:
Gewicht: 15kg
lengte: 200cm
Coating: Cerakote poedercoating (handvat) en QPQ zwarte behandeling (mouwen)
Lagers: 2-koperbussen; 4-naaldlagers
Diameter handvat: 25mm
Diameter gewichthouder: 50mm
Lengte gewichthouder: 320mm
PSI-waarde: 195.000+ (pond per 2,5 cm2)
Materiaal: chroom-molybdeen gelegeerd roestvrij staal (42CRMO)
Karteling: 1,2 mm
Maximale belasting: 450 kg (1000lb)
Kleur: Rood of roze

Opmerking:
Houd er rekening mee dat onze garantievoorwaarden bepalen dat halterstangen moeten worden gedropt op een basis van ten minste 30 mm Suprfit Fitness Floor rubber vloerbedekking of een Suprfit gewichthefplatform met 30 mm rubberen platen of vergelijkbaar platform om garantiebescherming te garanderen. Stangen met een belasting van minder dan 15 kg per schijf (30 kg totaal) mogen niet vallen. Houd je aan deze vereisten om van onze garantie te kunnen profiteren.
Bedankt voor je begrip en steun!

Voordelen van het product:
Uitstekende kwaliteit: Deze halterstang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.
Perfect formaat en gewicht: Met een lengte van 200 cm, een handvatdiameter van 25 mm en een gewicht van 15 kg is deze halterstang speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen voor een comfortabele en effectieve workout.
Maximale belastbaarheid: Dankzij een treksterkte van 195K PSI en een indrukwekkende maximale belasting van 680 kg (1500 lb), biedt de halterstang een veilige en stevige grip dankzij de nauwkeurig vervaardigde 1,2 mm karteling.
Duurzame coating en bescherming: De halterstang heeft een duurzame Cerakote coating en een hoogwaardige QPQ zwarte behandeling die optimale bescherming bieden tegen slijtage en corrosie.
Nauwkeurige lagering: Met hoogwaardige koperen bussen en naaldlagers is een nauwkeurige lagering gegarandeerd, waardoor de stang soepel kan draaien.

Technische informatie

 • TYPE STANG Straight bar
 • MATERIAAL Staal
 • GEWICHT VAN DE STANG 15 kg
 • LENGTE VAN DE STANG 200 cm
 • DIAMETER (in mm) 50 mm
 • LENGTE (in cm) 200 cm
 • LENGTE (in m) 2 m
 • GEWICHT (in kg) 15 kg
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen