Suprfit Tilrun 6 Interval Timer

€24990
€28990 -13%
*De uitverkoop begint op 27/5/2024

Suprfit Tilrun Interval Timer - sport timer met 6 cijfers, fitness timer met LED-display en 5 tijdmodi, 12 geheugenplaatsen, incl. afstandsbediening, signaaltoon, geschikt voor wandmontage

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Suprfit Fitness Equipment

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

*✔ RECORD TIME: De Suprfit Tilrun 6 interval timer is de perfecte metgezel voor getimede workouts met als doel jezelf te pushen naar nieuwe beste prestaties op elk gewenst moment. Alle functies worden duidelijk op het display weergegeven.
*✔ HOGE KWALITEIT: Het fitnesshorloge maakt indruk met zijn elegante ontwerp en gemakkelijk af te lezen LED-display met twee blauwe cijfers om de huidige ronde aan te geven en vier rode cijfers om de tijd aan te geven. Het is ook mogelijk signaaltonen in te stellen tijdens trainingen.
*✔ VERSATIEL: Het Tilrun 6 sporthorloge is perfect voor intervaltraining. Hiermee kunt u intervallen instellen, zoals de Tabata-functie (bijvoorbeeld intervallen van 20/10 seconden) of de Fight Gone Bad-functie (intervallen van 5/1/5/1/5 minuten).
*✔ PROGRAMMABEL: Elke sport timer wordt geleverd met een multifunctionele afstandsbediening. Favoriete instellingen kunnen gemakkelijk worden opgeslagen en op elk moment worden opgeroepen op maximaal 12 geheugenplaatsen.
*✔ PRAKTISCH: De Tilrun 6 Fitness Timer is eenvoudig te programmeren en kan worden neergezet of aan de muur worden bevestigd. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de timer eenvoudig worden ingesteld

Gebruikersbeoordelingen