The Rainbow Bar - 20 kg

€36990
€41990 -11%
*De uitverkoop begint op 28/3/2024

Speciaal ontworpen voor intensieve trainingen: lengte van 220 cm, gewicht van 20 kg. Maximale draagkracht en veilige grip dankzij precieze textuur voor veeleisende trainingen.

Kleur: VEELKLEURIG

20 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Suprfit Fitness Equipment

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Beschrijving

Haal het beste uit je training met de nieuwe Suprfit The Rainbow Bar - 20 kg in een adembenemend regenboogontwerp. Met een lengte van 220 cm en een gewicht van 20 kg is deze stang speciaal ontworpen om je training comfortabel en effectief te maken. Deze halterstang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt een onverslaanbare combinatie van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Met een indrukwekkende maximale draagkracht van 680 kg (1500 lb) en een precieze textuur van 1,2 mm zorgt deze stang voor een stevige en veilige grip tijdens je oefeningen. Of je nu functionele training of gewichtheffen doet, deze halterstang biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden en ondersteunt je bij elke trainingssessie.

De duurzame titaniumcoating biedt optimale bescherming tegen slijtage en geeft de stang een aantrekkelijke uitstraling. De diameter van de handgreep is 28 mm met IWF-markeringen en is speciaal ontworpen voor intensieve trainingen om een optimale grip te garanderen. Naast de technische eigenschappen valt de stang op door een modern en stijlvol ontwerp dat de aandacht trekt in de sportschool.

Ervaar topprestaties tijdens je training met de Suprfit The Rainbow Bar - 20 kg!

Productinformatie

Gewicht: 20 kg
Lengte: 220 cm
Maximale draagkracht: 680 kg (1500 lb)
Coating: Titaniumcoating
Materiaal: Chroom-molybdeenlegering roestvrij staal (42CRMO)
Lagers: 2-koperen bussen; 8-naaldlagers
Handgreepdiameter: 28 mm (IWF-markering)
Diameter gewichtsopname: 50 mm
Lengte gewichtsopname: 320 mm
PSI-waarde: 210.000+ (pond per vierkante inch)
Textuur: 1,2 mm
Kleur: Regenboog

Opmerking:
Houd er rekening mee dat onze garantievoorwaarden vereisen dat halterstangen op een ondergrond van minimaal 30 mm Suprfit Fitness Floor Rubber Mat of een Suprfit gewichthefplatform met 30 mm rubberen platen of een vergelijkbaar platform moeten worden neergezet om garantiebescherming te garanderen. Stangen geladen met minder dan 15 kg per kant (totaal 30 kg) mogen niet worden neergezet. Houd u aan deze vereisten om te profiteren van onze garantie. Bedankt voor uw begrip en steun!

Voordelen

Uitstekende kwaliteit: Deze halterstang is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en garandeert een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Perfecte maat en gewicht: Met een lengte van 220 cm en een gewicht van 20 kg is deze stang speciaal ontworpen voor intensieve trainingen, om comfortabele en effectieve training mogelijk te maken.

Maximale draagkracht: Met een treksterkte van 210K PSI en een indrukwekkende maximale draagkracht van 680 kg (1500 lb) biedt de halterstang een stevige en veilige grip dankzij de precies vervaardigde textuur van 1,2 mm.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden: De Suprfit Rainbow Bar is perfect geschikt voor intensieve functionele training en veeleisend gewichtheffen, om je grenzen te verleggen.

Duurzame coating en bescherming: De halterstang heeft een duurzame titaniumcoating die optimale bescherming biedt tegen slijtage en corrosie.

Nauwkeurige lagers: Met hoogwaardige koperen bussen en naaldlagers wordt een nauwkeurige opslag gegarandeerd, waardoor een soepele rotatie van de stang mogelijk is.

Optimale grip: De diameter van de handgreep van 28 mm is speciaal ontworpen voor intensieve trainingen om een veilige en comfortabele grip tijdens het trainen te garanderen.

Modern en stijlvol ontwerp: De halterstang valt niet alleen op door zijn technische eigenschappen, maar ook door zijn modern en stijlvol ontwerp dat een bijzondere esthetiek aan je training geeft.

Technische informatie

 • TYPE STANG Straight bar
 • MATERIAAL Staal
 • GEWICHT VAN DE STANG 20 kg
 • LENGTE VAN DE STANG 220 cm
 • DIAMETER (in mm) 50 mm
 • LENGTE (in cm) 220 cm
 • LENGTE (in m) 2.2 m
 • GEWICHT (in kg) 20 kg
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen