Thuasne Sport Kniebrace met Strapping

€5695

De Thuasne Sport Kniebrace met Strapping heeft ligamentaire versterking door middel van de elastische banden.

Kleur: ZWART

XL

Uitsluitend online verkocht en verzonden door All4fysio fysiosupplies

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Thuasne Sport Kniebrace met Strapping heeft ligamentaire versterking door middel van de elastische banden. Door het geperforeerde neoprene materiaal vindt er afvoer van transpiratie plaats. Voor het openen beschikt de kniebrace over een instelbare lip waardoor de brace goed morfologisch kan worden aangepast.

De Thuasne Sport Kniebrace met Strapping is een veelzijdige en effectieve oplossing voor een breed scala aan kniegerelateerde situaties. Deze brace is ontworpen om tegemoet te komen aan diverse kniebehoeften, ongeacht jouw specifieke situatie.

Of je nu proactief wilt optreden om knieblessures te voorkomen, momenteel herstelt van een blessure, of simpelweg jouw sportieve activiteiten weer wilt oppakken, deze kniebrace is geschikt voor verschillende toepassingen.

In het preventieve geval biedt deze brace de essentiële ondersteuning die nodig is om blessures te voorkomen tijdens intensieve sportactiviteiten. Hierdoor kan je met vertrouwen en zonder zorgen aan jouw sportieve prestaties deelnemen, wetende dat uw knieën optimaal worden beschermd. Voor diegenen die herstellen van licht tot matig ligamentletsel, bieden de elastische banden en flexibele baleinen van de brace de juiste mate van ondersteuning om het herstelproces te versnellen en de functionaliteit van de knie te herstellen.

Wanneer je na een blessure weer wilt beginnen met sporten, speelt deze kniebrace een cruciale rol bij het beschermen van jouw knie en het geleidelijk opbouwen van jouw zelfvertrouwen om terug te keren naar jouw sportieve activiteiten.

Voordelen van de Thuasne Sport Kniebrace met Strapping:

Ondersteuning van de knie: De elastische banden en flexibele baleinen zorgen voor gerichte en effectieve ondersteuning van de knie, waardoor uw gewrichtsstabiliteit wordt verbeterd.
Speciaal ademend en compressieloos materiaal: Het materiaal in de knieholte is ademend en vrij van compressie, waardoor huidirritatie en transpiratie worden voorkomen, zelfs tijdens intense fysieke activiteiten.
Vochtregulatie: Het geperforeerde neopreen zorgt voor optimale vochtregulatie, wat bijdraagt aan uw comfort tijdens het sporten.
Openklappend model: Deze kniebrace is ontworpen met een openklappend model, waardoor hij eenvoudig aan te trekken is en een goede pasvorm om het been biedt.

Technische informatie

  • TYPE ONDERSTEUNING Stabilisatie
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen