Thuasne Sport Verstevigde Ligamentaire Kniebrace

€5795

De Thuasne Sport Verstevigde Ligamentaire Kniebrace is speciaal ontworpen om de kniebanden te stabiliseren tijdens sportieve activiteiten

Kleur: ZWART

  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
  • S undefined

Uitsluitend online verkocht en verzonden door All4fysio fysiosupplies

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Thuasne Sport Verstevigde Ligamentaire Kniebrace is speciaal ontworpen om de kniebanden te stabiliseren tijdens sportieve activiteiten zoals voetbal, hardlopen, skiën, en meer. Daarnaast dient deze brace als preventieve maatregel tegen knieblessures. De anatomische vorm van de gebreide stof wordt versterkt door twee scharnieren aan de zijkanten van de knie. De brace wordt stevig op zijn plaats gehouden met behulp van drie horizontale banden. Een fijne en soepele mesh-stof in de knieholte zorgt voor extra comfort, terwijl een patellainsertie helpt om de knieschijf op zijn plaats te houden.

De Thuasne Sport Verstevigde Ligamentaire Kniebrace is geschikt voor verschillende kniegerelateerde situaties. Deze brace kan preventief worden gebruikt bij kniebandblessures, met bijzondere aandacht voor laterale banden. Het biedt ondersteuning bij gewrichtsinstabiliteit of laxiteit, evenals bij kniepijn en/of zwelling. Voor degenen die hun sportieve activiteiten willen hervatten, biedt deze brace de benodigde ondersteuning om met vertrouwen en comfort terug te keren naar hun activiteiten.

Voordelen van de Thuasne Sport Verstevigde Ligamentaire Kniebrace

Stabilisatie van de kniebanden: Deze brace is speciaal ontworpen om de kniebanden te stabiliseren, wat cruciaal is tijdens intensieve sportactiviteiten. Het verstelbare scharniersysteem aan de zijkanten van de knie zorgt voor gerichte stabiliteit en helpt bij het voorkomen van blessures aan de kniebanden.

Gelijkmatige compressie: De anatomische vorm van de gebreide stof biedt gelijkmatige compressie rondom de knie. Dit helpt bij het verminderen van zwelling en het ondersteunen van de kniegewrichten, wat bijdraagt aan comfort en prestaties tijdens het sporten.

Fijne en soepele mesh-stof: Het gebruik van een fijne en soepele mesh-stof in de knieholte zorgt voor extra comfort. Dit voorkomt schuren en irritatie, zelfs tijdens langdurige sportieve activiteiten.

Technische informatie

  • TYPE ONDERSTEUNING Stabilisatie
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen