Fietsverlichting Set LED - Fietslamp USB Oplaadbaar - Voor & Achterlicht

€3999
€4999 -20%
*Van ‪1/6/2024‬ tot ‪30/6/2024‬

Voel je veilig op de fiets met de TIKKENS LED fietslamp set. Deze set bestaat uit een voorlicht én achterlicht. Waterbestendig, lichtgewicht en duurzaam

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Northwall

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Geschikt voor zowel een normale Fiets, Mountainbike, MTB & Racefiets!

Voel je veilig op de fiets met de TIKKENS LED fietslamp set. Deze set bestaat uit een voorlicht én achterlicht. Beide lampen zijn waterbestendig, lichtgewicht en duurzaam. Je kan ze opladen via USB-kabel, dus geen gedoe met batterijen. Ook te gebruiken bij andere activiteiten, zoals voor racefiets verlichting, hardlopen, kamperen of bij het uitlaten van de hond. Met een batterijduur van 4 tot 12 uur en een accu indicator, zodat je weet wanneer je ze terug moet opladen. Zowel voor- als achterlicht hebben diverse lichtstanden. Zien en gezien worden!

Belangrijk: Houd de aan-uitknop 1x lang ingedrukt om naar een knipperend licht te wisselen.USB Oplaadbaar
Met deze TIKKENS fietslampen hoef je geen batterijen meer te vervangen. De lampjes zijn namelijk eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabels. Deze kabels passen op elk apparaat met een USB-poort. De oplaadindicatie (rood/groen) vertelt je op tijd wanneer de batterijen bijna leeg (flikkerend rood) of opgeladen zijn (groen). Zo kan je ze tijdig overal opladen. De voorlamp is in 4 uur volledig opgeladen en 4 tot 9 uur te gebruiken, afhankelijk van de lichtstand. De achterlamp is in 1 uur opgeladen en 4 tot 12 uur te gebruiken.

Voor- & Achterlicht
In het donker wil je natuurlijk kunnen zien waar je fietst en zichtbaar zijn in het verkeer. De voorlamp heeft een schijnsterkte van 500 lumen! Zo zie je niet alleen zelf goed het wegdek, ook wordt je duidelijk door andere weggebruikers gespot. Beide lampen zijn compact en licht van gewicht, zodat je ze makkelijk mee kan nemen.

Houd de aan-uitknop 1x lang ingedrukt om naar een knipperend licht te wisselen.

Helder Flitslicht en Knipperlicht
Soms is het nodig om extra op te vallen, bijvoorbeeld 's avonds in een druk stadsverkeer. De voorlamp heeft 4 standen: helder licht, lang helder licht, flitslicht en knipperlicht. De achterlamp heeft dezelfde vier standen. Door de wijde hoek van het voorlicht en de aanpasbare helderheid kan je altijd en overal veilig fietsen en gezien worden.

TIKKENS LED Fietslamp Set
Verschillende Lichtstanden
Geschikt voor alle Fietsen
Quick Release Montage
Oplaadbare Accu
Lange Batterijduur

Waterbestendig & Veilig
De TIKKENS fietslampen zijn waterproof en kunnen dus elk seizoen gebruikt worden. De lampen zijn zo ontworpen dat ze het verkeer om je heen niet verblinden. Ook kan je de veelzijdige lampen bijvoorbeeld gebruiken bij diverse andere activiteiten zoals noodgevallen, bij het kamperen, tijdens het hardlopen, of als je gaat wandelen.

Eenvoudige Montage
Dankzij de Quick Release bevestigingsbanden kun je de lampjes eenvoudig monteren en demonteren. Geen gereedschap nodig voor installatie: wikkel de band om je stuur/zadelstang (of andere gewenste plek) en bevestig het andere uiteinde van de band weer aan de clip. Aangezien de banden flexibel zijn blijven de lampjes ook bij hobbelige wegen stevig zitten. Geschikt voor alle soorten fietsen, van kinderfietsen tot mountainbikes.

Specificaties
Merk: TIKKENS
Kleur: Zwart
Inhoud: 1x Voorlamp + houder - 1x Achterlamp + houder - 2x USB-kabel - 1x Handleiding
Afmeting voorlamp: 10,20 x 3,00 x 2,30 cm
Afmeting achterlamp: 7,00 x 2,0 x 1,6 cm
Gewicht voorlamp: 106g
Gewicht achterlamp: 25g
Waterbestendigheid: IPX3
Opladen: via USB
Aantal lichtstanden voorlamp: 4 modes
Aantal lichtstanden achterlamp: 4 modes

Wees altijd zichtbaar met de TIKKENS Fietsverlichting. Voel je veilig op de Fiets!

Technische informatie

 • TYPE HAAK Met bevestigingsmoeren
 • TYPE VOEDING Oplaadbaar via USB
 • Soort verlichting 2-in-1-verlichting
 • LICHTSTERKTE Regelbare lichtsterkte
 • Zichtbaarheid 10/10
 • Type licht Om mee te zien
 • MAXIMALE KRACHTEN (in Lumens) 200 tot 500 Lumen
 • Herlaadbaar Herlaadbaar
 • Staat Nieuw
 • POSITIE Voor- en achterkit

Overige informatie

Samenstelling

ABS, Aluminium, PVC

Gebruikersbeoordelingen