LED Fietsverlichting Helmlamp - Fietslamp USB oplaadbaar - Voor & Achter

€4999

Voel je veilig op de fiets met de TIKKENS LED Helmlamp. Deze lamp bestaat uit een voorlicht én achterlicht. Waterbestendig, lichtgewicht en duurzaam

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Northwall

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Voel je veilig op de fiets met de TIKKENS LED Helm lamp set. Deze lamp bestaat uit een voorlicht én achterlicht en kan je makkelijk bevestigen op elke type fietshelm. De lamp is waterbestendig, lichtgewicht en duurzaam. Je kan ze opladen via USB-kabel, dus geen gedoe met batterijen. Ook te gebruiken bij andere activiteiten, zoals voor racefiets verlichting, hardlopen, kamperen of bij het uitlaten van de hond. Met een batterijduur van 4 tot 12 uur en een accu indicator, zodat je weet wanneer je ze terug moet opladen. Zowel voor- als achterlicht hebben diverse lichtstanden. Zien en gezien worden!

Belangrijk: Houd de aan-uitknop 1x kort en meteen 1x lang ingedrukt om uit te schakelen.
Het achterlicht kan je activeren door snel 2x achter elkaar op de knop te duwen.


USB Oplaadbaar
Met deze TIKKENS Helm Lamp hoef je geen batterijen meer te vervangen. De lamp is namelijk eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. Deze kabel past op elk apparaat met een USB-poort. De oplaadindicatie (rood/groen) vertelt je op tijd wanneer de batterijen bijna leeg of opgeladen zijn. Zo kan je deze tijdig overal opladen. De lamp is in 4 uur volledig opgeladen en 4 tot 9 uur te gebruiken, afhankelijk van de lichtstand.

Voor- & Achterlicht in 1!
In het donker wil je natuurlijk kunnen zien waar je fietst en zichtbaar zijn in het verkeer. De voorlamp heeft een schijnsterkte van 400 lumen! Zo zie je niet alleen zelf goed het wegdek, ook wordt je duidelijk door andere weggebruikers gespot. De lamp is compact en licht van gewicht, zodat je ze makkelijk mee kan nemen.

Houd de aan-uitknop 1x kort en meteen 1x lang ingedrukt om tussen voor en achterlicht te wisselen.

Helder Flitslicht en Knipperlicht
Soms is het nodig om extra op te vallen, bijvoorbeeld 's avonds in een druk stadsverkeer. De voorlamp heeft 3 standen: helder licht, lang helder licht en knipperlicht. De achterlamp heeft 2 standen: helder licht en knipperlicht. Door de wijde hoek van het voorlicht en de aanpasbare helderheid kan je altijd en overal veilig fietsen en gezien worden.

TIKKENS LED Helm Lamp
Verschillende Lichtstanden
Geschikt voor alle fietshelmen
Quick Release Montage
Oplaadbare Accu
Lange Batterijduur

Waterbestendig & Veilig
Deze TIKKENS fietslamp is IPX5 waterproof en kan dus elk seizoen gebruikt worden. De lamp is zo ontworpen dat deze het verkeer om je heen niet verblindt. Ook kan je de veelzijdige lamp bijvoorbeeld gebruiken bij diverse andere activiteiten zoals noodgevallen, bij het kamperen, tijdens het hardlopen, of als je gaat wandelen.

Eenvoudige Montage
Danzij de Quick Release bevestigingsbanden kun je de lampjes eenvoudig monteren en demonteren. Geen gereedschap nodig voor installatie: wikkel de band om je stuur/zadelstang (of andere gewenste plek) en bevestig het andere uiteinde van de band weer aan de clip. Aangezien de banden flexibel zijn blijven de lampjes ook bij hobbelige wegen stevig zitten. Geschikt voor alle soorten fietsen, van kinderfietsen tot mountainbikes.

Specificaties
Merk: TIKKENS
Kleur: Zwart
Inhoud: 1x Helm Lamp + 2x houder - 1x USB-kabel - 1x Handleiding
Afmeting lamp: 65 x 30 x 20 mm
Gewicht voorlamp: 100g
Waterbestendigheid: IPX5
Opladen: via USB
Aantal lichtstanden voorlamp: 3 modes
Aantal lichtstanden achterlamp: 2 modes

Wees altijd zichtbaar met de TIKKENS Fietsverlichting. Voel je veilig onderweg!

Technische informatie

 • TYPE HAAK Met bevestigingsmoeren
 • TYPE VOEDING Oplaadbaar via USB
 • SOORT VERLICHTING 2-in-1-verlichting
 • LICHTSTERKTE ZEER STERKE LICHTSTERKTE
 • ZICHTBAARHEID 10/10
 • TYPE LICHT Om mee te zien
 • STAAT Nieuw
 • POSITIE Voorkant en achterkant

Gebruikersbeoordelingen