Tweedehands - Titleist Pro V1 - Goede staat - 24 Stuks

€2999

Gebruikte golfballen - Goede staat

Kleur: WIT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Golfsquare.com

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Titleist Pro V1 golfbal is een drie-delige golfbal met een zachte, veerkrachtige kern, een mantel en een cover. De kern zorgt voor maximale afstand en een hoge startsnelheid, terwijl de mantel en de cover zorgen voor uitstekende controle en precisie in het korte spel.

De Titleist Pro V1 golfballen zijn ontworpen voor maximale prestaties en biedt een hoge balvlucht, uitstekende controle en een lage spin voor een stabiele vlucht. Deze golfbal is geschikt voor golfers van alle niveaus, maar wordt vooral gebruikt door ervaren spelers die op zoek zijn naar maximale prestaties.

De Pro V1 is ontworpen met geavanceerde technologieën, zoals een geavanceerd dimplepatroon en een thermoplastisch urethaan cover, die zorgen voor een optimale spin en maximale controle.

De Pro V1 is een van de meest populaire golfballen ter wereld en wordt door veel professionele golfers gebruikt. De populariteit van deze golfbal is te danken aan de uitstekende prestaties en duurzaamheid.

De Titleist Pro V1 is ook verkrijgbaar in de kleur geel.

De gele versie maakt de bal gemakkelijker te volgen in de lucht en op de grond, vooral op bewolkte dagen of op gebieden met veel bomen en bladeren.

Alle golfballen die wij u aanbieden zijn zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en onderverdeeld in 4 verschillende kwaliteiten:

  • AAA: Vrijwel nieuw
  • AA: Lichte gebruikssporen met een mooie glanslaag
  • A: Vlekjes, zichtbare krassen en lichte kleurverschillen
  • Cross: Oefenballen

Technische informatie

Staat

Geretourneerd

Gebruikersbeoordelingen