Weegschaal - Bluetooth - 180kg Gebruikersgewicht - incl. lichaamsanalyse

€1999

De SC30 is een weegschaal gemaakt met sterk glas, extra grote electroden voor nauwkeurige metingen. De combinatie met de app maakt dit een onmisbaar hulpmiddel voor een gezonde levensstijl

Kleur: ZWART / ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Tunturi New Fitness BV

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Gratis levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met de Tunturi Smart Scale SC30 haal je een geavanceerde weegschaal in huis die meer doet dan alleen je gewicht meten. Deze slimme weegschaal met app is voorzien van talloze functies en eigenschappen waarmee je je gezondheidsdoelen inzichtelijk maakt en je voortgang bijhoudt. Met een elegant design en kwalitatieve afwerking is het een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl.

De voordelen van de Tunturi Smart Scale SC30
✓ Extra sterk 5 mm getemperd glas met afgeronde hoeken en een max gebruikersgewicht van 180 kg
✓ Extra grote elektroden voor nauwkeurige metingen
✓ Helder LCD-display met backlight voor duidelijke weergave
✓ Met Bluetooth-connectiviteit en Fitdays app om meetresultaten bij te houden
✓ Meet 14 variabelen, waaronder gewicht, BMI, spiermassa en botmassa

Stevig, veilig en anti-slip
De Tunturi Smart Scale SC30 is uitgerust met een oppervlak van 5 mm sterk getemperd glas voor extra stevigheid. De weegschaal is ook extra veilig dankzij de rond afgewerkte hoeken. Je hebt nooit last van scherpe randen die ongemak kunnen veroorzaken bij het gebruik. Bovendien zijn de anti-slip voetjes aan de onderkant van de weegschaal ontworpen om stevig op zijn plaats te blijven staan, zelfs op gladde ondergronden.

Nauwkeurige meettechnologie achter een helder display
Deze slimme weegschaal maakt gebruik van extra grote, geronde elektroden. Hierdoor wordt het meten van je lichaamssamenstelling eenvoudiger en preciezer. Met een helder LCD-display en backlight functie is de weergave van je meetresultaten altijd duidelijk en gemakkelijk af te lezen.

Met een meetnauwkeurigheid van 0,1 kg / 0,2 lbs krijg je altijd gedetailleerde informatie over je gewichtsveranderingen. Bovendien kun je met een simpele druk op de knop onderop de weegschaal eenvoudig wisselen tussen kilogrammen en ponden.

Meet 14 variabelen: van gewicht tot BMI, spiermassa en botmassa
De Tunturi Smart Scale SC30 meet maar liefst 14 variabelen, waardoor je een volledig inzicht krijgt in je lichaamssamenstelling en gezondheid.

 1. Gewicht
 2. BMI (Body Mass Index)
 3. Lichaamsvetpercentage
 4. Spiermassa
 5. Vetvrije massa
 6. Onderhuids vet
 7. Visceraal vet
 8. Lichaamsvocht
 9. Skeletspiermassa
 10. Lichaamsleeftijd
 11. Eiwit
 12. BMR (Basal Metabolic Rate)
 13. Botmassa
 14. Spierpercentage

Deze uitgebreide metingen helpen je om je voortgang te volgen en de juiste veranderingen te maken in je dieet en trainingsschema om je gezondheidsdoelen te bereiken.

Met Fitdays app en Bluetooth-connectiviteit
Verbind de weegschaal via Bluetooth met je smartphone en maak gebruik van de Fitdays app. Deze app is beschikbaar voor IOS, Android en Apple Watch. Met de app kun je niet alleen je meetresultaten bijhouden, maar ook je voortgang monitoren en gezondheidsdoelen stellen. Het mooie is dat de SC30 meerdere gebruikers binnen een huishouden kan onderscheiden, waardoor iedereen zijn of haar eigen voortgang kan volgen. Met een maximaal gebruikersgewicht van 180 kg is deze weegschaal geschikt voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau.

Inclusief batterijen en lange levensduur
De Tunturi Smart Scale SC30 wordt geleverd met 2x AAA-batterijen, waardoor je direct aan de slag kunt. Deze batterijen gaan ongeveer 3 maanden mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatige vervanging.

Kortom, de Tunturi Smart Scale SC30 is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige, betrouwbare en veelzijdige weegschaal. Dankzij de uitgebreide metingen en de gebruiksvriendelijke app kun je met de Tunturi Smart Scale SC30 jouw gezondheidsreis optimaliseren en effectieve stappen zetten naar een gezonder en fitter leven.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Specificaties
• Afmetingen: L 26 x B 26 x H 1,8 cm
• Gewicht: 1 kg
• Kleur: zwart
• Batterijen: 2x AAA 1.5V (inbegrepen)
• Max gebruikersgewicht: 180 kg
• Gewichtsmeting: kg / lb
• Meetnauwkeurigheid: per 0,1 kg / 0,2 lbs
• Inclusief handleiding
• SKU: 14TUSSP001
• EAN: 8717842035467

Technische informatie

 • COMMUNICATIEPROTOCOLLEN Bluetooth
 • Breedte (in cm) 26 cm
 • Hoogte (in cm) 1,8 cm
 • LENGTE (in cm) 26 cm
 • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

ABS,Elektrische componenten,Glas,Silicium,Staal

Gebruikersbeoordelingen