VICTOR

VICTOR Featherball Set Premium

€1790

Duurzame, lichtgewicht plastic rackets om de juiste rackethouding te leren. Set met 2 rackets + 1 rubberen bal + 1 PU-bal + tas.

Kleur: BLAUW

Uitsluitend online verkocht en verzonden door TFS Sport GmbH & Co. KG (FBD)*

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De VICTOR Featherball Set Premium is een set van hoge kwaliteit die alles bevat wat je nodig hebt om meteen te beginnen met spelen. Hij bestaat uit twee duurzame en lichtgewicht kunststof rackets die zorgen voor een uitstekende hantering en controle. Met deze set kunnen spelers van alle leeftijden en niveaus gemakkelijk meedoen en van het spel genieten.

Naast de twee rackets bevat de set ook twee ballen - een rubberen bal en een PU-bal. Beide ballen zijn speciaal ontworpen voor het spel en bieden uitstekende vluchtprestaties en controle. Of je nu in de tuin, op straat of op het strand speelt, met deze set kun je altijd en overal spelen en veel plezier hebben.

De bijpassende tas, die bij de set wordt geleverd, biedt eenvoudig transport en bescherming van de rackets en ballen. Je kunt de set dus comfortabel overal mee naartoe nemen en genieten van het spel.

De VICTOR Featherball Set Premium is ook ideaal voor beginners, omdat de rackets zijn uitgerust met bijpassende grips, waardoor het gemakkelijk is om de juiste grip te leren en het spel snel onder de knie te krijgen. De rackets zijn licht en gemakkelijk te hanteren, wat het leren nog gemakkelijker maakt.

Over het geheel genomen is de VICTOR Featherball Set Premium een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een shuttlecock-set van hoge kwaliteit die gemakkelijk te vervoeren en te bespelen is. Met zijn duurzame rackets, twee ballen en bijpassende tas heeft deze set alles wat je nodig hebt om van het spel te genieten en je vaardigheden te verbeteren.

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BUITEN
  • EVENWICHT Neutraal
  • VERKOCHT IN SET 2 racketten, 2 ballen en 1 tas
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

Gebruikersbeoordelingen