Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux

€4500
Ref. : 8403149

Ons team ontwikkelde deze nordic walking stokken in carbon die je optimaal comfort bieden als je tot 3 keer per week gaat wandelen.

Comfortabel en stevig, onze veelzijdigste stokken.

Kleur: BORDEAUX

 • 105 CM undefined
 • 110 CM undefined
 • 115 CM undefined
 • 120 CM undefined
 • 125 CM undefined
 • 130 CM Niet online beschikbaar
 • 100 CM Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Tractie

Dankzij de afgeschuinde wolfraam punt kom je gemakkelijker vooruit.

Trillingsdemping

Beperkt trillingen dankzij de samenstelling met 50% carbon.

Grip

Slipvast op harde grond dankzij de meegeleverde en afneembare rubberen doppen.

Gemakkelijk aan en uit

Door de afneembare handlus kan je de stok gemakkelijk loslaten.

Gebruikerscomfort

Goed vast te pakken dankzij de greep in elastomeer.

Slijtvastheid

De punt in wolfraamcarbide is duurzaam en slijtvast.

Technische informatie

Hoe de stokken gebruiken?

De handlus moet je op de juiste manier vastmaken. Eén kant is plat, de andere is schuin. De schuine kant komt altijd aan de bovenkant. Je kan ook de handlussen omdoen voordat je ze vastklikt aan je stokken.

Gedetailleerde samenstelling van een nordic walking stok

De stok bestaat uit 70% vezels (carbon + glasvezel) en 30% hars (om de vezels te lijmen). Aan de hand van het carbonpercentage kan je de stokken van de verschillende merken vergelijken.
Om redenen van transparantie kiezen we ervoor om de exacte samenstelling van een nordic walking stok van Newfeel op te geven: de stok NW P500 bestaat dus uit: 30% hars + 70% vezels. Die vezels bestaan uit 50% carbonvezel en 50% glasvezel.

Wat is het verschil tussen nordic walking en gewoon wandelen met stokken?

Nordic walking wordt beoefend met specifieke stokken op vlak of licht hellend terrein. De eendelige stokken zijn een hulp om jezelf vooruit te stuwen en dienen ook om het bovenlichaam aan het werk te zetten.
Gewone wandelstokken of trekkingstokken zijn verstelbaar, je steunt erop als je bergop gaat en ze voorkomen dat je uitglijdt als je bergaf gaat.

Wat zijn de specifieke kenmerken van een stok voor nordic walking?

Nordic walking wordt steeds met twee stokken beoefend om de voortstuwing te bevorderen. Met de polslussen kan je de stokken loslaten en weer vastpakken zonder dat ze vallen. Eendelige stokken hebben als voordeel dat ze licht zijn en niet ineenschuiven tijdens het gebruik. Ze absorberen trillingen zodat je gewrichten worden ontzien. Met de punt van de stok krijg je goede grip en kan je jezelf voorwaarts stuwen. Afneembare doppen zorgen voor slipvastheid op een harde ondergrond.

Wat zijn de voordelen van nordic walking?

Nordic walking is een complete sport, geschikt voor iedereen. Het maakt je lichaam strakker, verbetert je ademhaling, helpt bij het afvallen en versterkt de botten. Bij al die lichamelijke voordelen komt ook nog het gevoel van welzijn dat deze buitensport met zich meebrengt. Meer informatie op www.newfeel.com

REPARATIE

Verleng de levensduur van je stokken door versleten onderdelen (punten, handlussen of doppen) te vervangen. Losse onderdelen zijn online verkrijgbaar. Een filmpje met uitleg vind je in het deel "ONDERHOUD en REPARATIE".

Garantie

2 jaar

Gewicht

105 CM : 0.6 kg
110 CM : 0.61 kg
115 CM : 0.62 kg
120 CM : 0.64 kg
125 CM : 0.66 kg
130 CM : 0.68 kg
100 CM : 0.6 kg
per paar

Overige informatie

Samenstelling

Schacht van de stok 35% Glasvezel, 35% Koolstofvezel, 30% Hars handvat 80% Polypropyleen, 10% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen, 10% Polyoxymethyleen Polsband 69.7% Polyester, 12% Rubber, 9.1% Polyamide, 7.5% Polyurethaan, 1.7% Elasthaan Paaltip 60% Polyamide, 40% Wolfraam Pad voor paal 100% Rubberlatex

VOORRAADADVIES

Tip van het Newfeel-team: bewaar je nordic walking stokken op een goed geventileerde plaats, beschermd tegen vocht en licht.

TESTS

IN DE PRAKTIJK: Alle Newfeel-producten worden getest door representatieve nordic walkers, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het beoogde gebruik: aantal sessies, duur, snelheid, weersomstandigheden enz.
IN HET LABORATORIUM: De eigenschappen en voordelen van alle artikelen van Newfeel worden getest in het lab. Dankzij al die tests kunnen we onze artikelen goedkeuren en voortdurend verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. In de open lucht laten drogen.

Afbeeldingen

Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux
Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux
Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux
Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux
Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux
Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux
Nordic walking stokken carbon NW P500 bordeaux

Video

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord