Oortjes voor hardlopen ONear 100 zwart

€1200
Ref. : 8485499

We ontwikkelden deze oortjes voor lopers die het beu zijn dat hun oortjes bewegen terwijl ze lopen op muziek!

Eenvoudige en comfortabele oortjes die heel stabiel zitten in je oren, zodat je ten volle kunt genieten van je joggings op muziek en niet loopt te knoeien met je oortjes.

Kleur: ZWART / Carbongrijs

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stabiliteit

Siliconendopjes met vleugeltje en clip om de kabel te bevestigen aan je kleren.

Bestand tegen zweet

Bestand tegen transpiratie.

Controle

Met afstandsbediening en microfoon, om te wisselen tussen muziek en telefoneren

Lichtgewicht

Licht design voor meer comfort en om goed te blijven zitten. Gewicht: 15 g.

Technische informatie

Wat is het verschil tussen sportoortjes en gewone oortjes?

Wanneer je loopt, beweegt je hele lichaam. Je oortjes moeten ook dan perfect blijven zitten. Je zweet, dus ze moeten bestand zijn tegen transpiratie. En je moet nog steeds geluiden om je heen kunnen horen. Die 3 eisen lagen aan de basis van de keuzes die we gemaakt hebben bij het ontwerpen van de sportoortjes ONear 100.

Geen last meer van oortjes die bewegen terwijl je rent!

We hebben ervoor gezorgd dat de bluetooth-oortjes ONear 100 van Decathlon goed in je oren blijven zitten:
- De dopjes in silicone hebben een vleugeltje dat in je oor past. Zo blijven de oortjes goed zitten zonder dat ze je hinderen.
- Dan is er ook nog het handige klemmetje om het kabeltje vast te maken aan je loopshirt of -jack.

Een evenwichtig geluid dankzij de bass-reflex technologie

Om ervoor te zorgen dat het geluid van de ONEAR 100 je favoriete nummers getrouw overbrengt, hebben we ze uitgerust met een miniatuurversie van de 'bass-reflex' die vaak gebruikt wordt in speakers: een kokertje achteraan het oortje creëert een doorvoer naar buiten. Dat systeem zorgt voor een mooi uitgebalanceerd geluid, door ook de bassen tot hun recht te laten komen. Die zitten vaak immers ver weggestopt in oortjes van dit type.

Zacht voor je oren

Het deel van de oortjes dat contact maakt met je oren (de dopjes) is gemaakt uit een zacht silicone. De dopjes zijn bovendien zodanig ontworpen dat ze niet doordringen in je gehoorgang. Op die manier creëren ze geen hinderlijk, drukkend gevoel terwijl je loopt. Om de oortjes uit te tekenen, hebben we de bouw van een oor tot in de puntjes bestudeerd en een aantal comforttests gedaan bij onze testers.

Goed hoorbare omgevingsgeluiden

Of je nu gaat joggen in de stad, in een park of op het platteland, het is nooit aangenaam om je helemaal geïsoleerd te voelen terwijl je loopt. Daarom zijn we gegaan voor een zogeheten 'open' ontwerp. Het komt er eigenlijk op neer dat de oortjes niet binnendringen in je gehoorgang. Dat komt het comfort ten goede, en zo blijf je horen wat er rondom je gebeurt.

Perfect zweetbestendig!

Je loopt, het is warm, je transpireert. Geen nood, de oortjes ONear 100 zijn bestand tegen transpiratie. De membraanstof op de geluidsopeningen van de oortjes beschermen ze tegen zweet.

Goed bevestigde siliconendopjes

Over onze oude oortjes met draad kregen we vaak de opmerking dat de dopjes zomaar uit de oren vielen. Daarom hebben we een systeem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de dopjes goed blijven zitten. Vallen ze toch nog uit je oren, neem dan contact op met onze klantendienst voor een nieuwe set.

Wasbare siliconen dopjes

Als je al vaak gaan lopen bent, vind je het wellicht tijd om de oortjes eens schoon te maken. Daarom kun je de siliconen dopjes eraf halen en afspoelen onder de kraan. De oortjes zelf kun je afvegen met een doekje. Dompel ze niet onder in water, daar zijn ze niet voor gemaakt.

Een verlengstuk van je smartphone!

De oortjes ONear 100 komen met een multifunctionele afstandsbediening en een microfoontje om:
- de muziek te pauzeren (één druk op de knop)
- naar het volgende nummer te gaan (twee drukken op de knop)
- een inkomende oproep op te nemen (één druk op de knop)
- een inkomende oproep te weigeren (twee drukken op de knop)
- in te haken (één druk op de knop)
- SIRI of Google Voice in te schakelen (2 seconden drukken op de knop)

Op zoek naar goede hardloopmuziek?

Wij willen graag de muziek die ons motiveert tijdens het hardlopen met jou delen. Daarom hebben we een playlist gemaakt op Deezer en op Spotify. Zoek “FREE TO MOVE” op je app. Aarzel niet om er je eigen favoriete loopnummers aan toe te voegen!

Topkwaliteit, eerlijke prijs!

We dragen de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. We hebben een hele resem prototypes ontwikkeld, die we geleidelijk hebben bijgeschaafd op basis van tests in ons lab en jogginguitjes met ons testerspanel. Het akoestische ontwerp en de vorm van de siliconendopjes zijn de twee elementen van de sportoortjes ONear 100 die hebben geleid tot het grote aantal prototypes en aanpassingen. Zo ben jij zeker van de beste oplossing, voor een correcte prijs.

Technische kenmerken

Diameter luidspreker 12,2 mm
Impedantie 32 ohm
Gevoeligheid 102 dB (+/- 3 dB bij 11 kHz en 1 mW aan de ingang)
Frequentiebereik 20 Hz-20 kHz
Nominaal uitgangsvermogen 3 mW
Batterij 5 mAh (uur)
Audio codec: 120 cm
Jackaansluiting: 3,5 mm

Garantie en klantendienst

Op alle Decathlon-producten krijg je 2 jaar garantie. Voor vragen kun je altijd terecht op onze supportwebsite support.geonaute.com. Je vindt er allerhande nuttige tips om je product juist te gebruiken: handleidingen, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes. En om je optimaal bij te staan, is ons supportteam de klok rond beschikbaar om je persoonlijk van dienst te zijn.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Oordopjes 60% Acrylonitril Butadieen Styreen, 40% PCBA Plug 100% Siliconen Kabel 100% Thermoplastisch Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bewaar de ONear 100-oortjes beschermd tegen vocht, in een droge omgeving.

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel in de gebruiksomstandigheden waarvoor ze werden ontworpen. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en het volledige Decathlon-team aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die helemaal op maat zijn van de wensen van onze gebruikers.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord