Outdoor tafeltennistafel Expert grijs

€65000
Wees de eerste om een beoordeling te schrijven
Ref. : 8903093

De tafel Cornilleau Expert is ideaal voor partijtjes met vrienden of het gezin en heeft al juiste troeven voor recreatief tafeltennis.

Een stabiele, verplaatsbare en stevige tafeltennistafel! De dubbele wielen, remmen en verstelvoetjes maken de tafel Cornilleau Expert perfect voor recreatief tafeltennis.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Gemakkelijk te verplaatsen

Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de 4 dubbele wielen.

Makkelijk te openen / sluiten

Vergrendeld op 8 punten, zowel tijdens het spelen als opgeklapt.

Bescherming tegen weersomstandigheden

Het melamine blad is weerbestendig.

Technische informatie

Vast net met eenvoudig regelbare spanning

Eens de tafel is opengeklapt kan je het net in één beweging regelen. Zo weet je dat het altijd correct opgespannen is en je kan spelen zoals het hoort! De spanning is precies te regelen en blijft behouden in de tijd.

Praktische opbergmogelijkheden

Aan de zijkanten van de tafel kan je batjes en ballen opbergen. Nu hoef je niet meer op zoek te gaan naar alle benodigdheden en kan je meteen beginnen spelen!

Hoe de poten van de tafel verstellen?

Eenvoudig en efficiënt, je hoeft de tafel niet op te tillen! De tafel Cornilleau Expert is uitgerust met een heel gebruiksvriendelijk systeem om de poten te verstellen.

Boven iedere voet zit een element dat moeiteloos te draaien is om de tafel waterpas te zetten. Dit verstelmechanisme is onafhankelijk van de poot en komt ook niet in direct contact met de vloer: uiterst eenvoudig in gebruik.

Welke stuitkwaliteit biedt deze tafel?

Met een 5 mm dik blad in gelaagd hars biedt de tafel Expert een stuitkwaliteit die perfect geschikt is voor recreatief tafeltennis met het gezin of met vrienden.

Om hinder tijdens het spelen te vermijden: de antireflectiecoating

Tijdens het spelen mag je niet worden gehinderd door weerkaatsingen van het zonlicht op de tafel!

De SOFTMAT-afwerking van het blad van deze tafeltennistafel verzacht de weerkaatsingen van de zon. Zo zijn reflecties drie keer zachter dan bij een oppervlak zonder die behandeling.

Hoe kan deze tafel een vlak speeloppervlak bieden?

Om in optimale omstandigheden te spelen, moet het speelvlak van de tafel mooi vlak zijn, ongeacht de ondergrond waarop de tafel staat.
Met de speciale verstelvoetjes onder aan de poten kan je de tafel Cornilleau Expert aanpassen aan elke oneffenheid in de grond. Gras, aarde, grind, zand ... Nu kan je overal spelen!

Een dikke randlijst die het blad mooi recht houdt

De randlijst is het metalen frame waarmee het speelblad vast zit.
Hoe hoger de randlijst, hoe beter het blad zijn vlakheid zal behouden op de lange termijn.

Net als bij alle outdoor tafels van Cornilleau is ook bij de Expert de randlijst gemaakt van Aluzinc®, een corrosiebestendige en uiterst robuuste legering van staal, aluminium en zink. De randlijst is 40 mm hoog zodat het blad perfect wordt vastgehouden.

Stabiel, zowel tijdens het spelen als opgeklapt

Twee remmen garanderen dat de tafel stevig blijft staan, zelfs op een helling. Zo blijft ze op haar plek wanneer je speelt, maar ook wanneer ze opgeklapt en opgeborgen is.

Stevige materialen

Op de tafel Cornilleau Expert is 10 jaar garantie.

Alle metaal is behandeld tegen corrosie en geselecteerd omwille van zijn stevigheid.
Het speelblad van massieve spaanplaat is ontworpen om zelfs de zwaarste omstandigheden te doorstaan. Felle regen, sneeuw, extreme hitte, stoten van batjes: noch weersomstandigheden, noch onhandigheid bij het spelen zal een invloed hebben op de staat van het blad.

Een beveiligd vergrendelsysteem

8 vergrendelpunten beveiligen de tafel Cornilleau Expert, in overeenstemming met de norm. Het systeem houdt het speelblad perfect horizontaal tijdens het spelen en perfect verticaal wanneer de tafel opgeborgen is.
Vergrendelen of ontgrendelen doe je gewoon door te drukken op de knoppen opzij van de tafel.

Een compacte tafel die minder plek inneemt en veiliger is

Cornilleau gebruikte voor deze tafel het COMPACT TECHNOLOGY® vouwsysteem. Dat vermindert het risico op omkiepen. Als de tafel opgeklapt is, kan een kind onmogelijk tussen de bladen komen.
Tot slot vergemakkelijkt dit systeem het open- en dichtvouwen van de tafel. Opgeklapt neemt hij weinig plek in. Zo voorkom je gemakkelijk vergissingen bij het manipuleren ervan.

Afbeeldingen

Outdoor tafeltennistafel Expert grijs

Gebruikersbeoordelingen