Padelschoenen voor heren Gel Game 9 zwart

€8000
Wees de eerste om een beoordeling te schrijven
Ref. : 8891061

Deze nieuwe versie van de Asics Gel Game 9 biedt de padelspeler een uitstekende verhouding tussen dynamiek, snelheid en comfort. Gewicht: 311 g (in maat 39)

Dit model biedt een gemengde schokdemping (EVA en GEL) en een zeer flexibel bovenwerk met Flex Grooves. De buitenzool heeft een visgraatmotief, Pivot Points en de Twistruss™-stabiliteitsplaat.

Kleur: ZWART / Donker fluogroen

 • 40 undefined
 • 41,5 undefined
 • 42,5 undefined
 • 43,5 undefined
 • 44 undefined
 • 45 undefined
 • 46 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energieteruggave

Dynamische en veilige verplaatsingen door de steun van de Twistruss-technologie.

Flexibiliteit

Dankzij de 'Flex-grooves' in het bovenwerk en de zool met 'X-Grooves'.

Grip

Maximale grip verzekerd dankzij de ontwikkeling van een specifieke padelzool.

Demping

Unieke schokdemping en comfort dankzij het Asics Gel-systeem met EVA-schuim.

Technische informatie

TWISTRUSS™-technologie

De TWISTRUSS-technologie werd ontwikkeld om spelers sneller van richting te laten veranderen, zonder ze te vertragen. De innovatieve TWISTRUSS™-groeven verbeteren de interne torsies zonder dat ze de schoen zwaarder maken. Die technologie verbetert de flexie en torsie, wat het vermogensverlies bij het buigen en draaien van de voet vermindert. De constructie is stijver en geeft energie terug voor snellere zijwaartse bewegingen.

Flex Groove-technologie

Technologie ontwikkeld in de buitenzool voor een flexibelere voorvoet en om je stappen stabieler en slipvaster te maken.

GEL-technologie

Strategisch geplaatste gel bij de hiel en voorvoet om de impact (op het moment van afzet met de hiel) te verminderen en bij te dragen aan een soepele afwikkeling. Anderzijds vermindert de gel onder de voorvoet de schokken bij voorwaartse bewegingen. De belangrijkste voordelen van die technologie zijn: comfort, stabiliteit en demping.

Zoolpatroon: met visgraatmotief

Dit zoolpatroon wordt ook wel pijl- of golfvormig genoemd, de zool wordt ook wel 'clay zool' genoemd. Je herkent een visgraatprofiel aan de parallelle zigzaglijnen. Wie regelmatig padel speelt zal bijna altijd kiezen voor dit type zool omdat het een goede slipvastheid biedt zonder dat dit ten koste gaat van lange glijbewegingen achteraan op de baan. Daarnaast is een visgraatprofiel ook slijtvaster en ideaal voor wedstrijden op gravel.

Hoe kies je padelschoenen?

Padelschoenen hebben een grote invloed op je winkansen, dus let bij de aanschaf op verschillende aspecten: het comfort (de juiste maat, de materialen enz.) ; de demping (technologieën die zorgen voor een goede demping, zoals Gel bij Asics); de stabiliteit (de veters, al dan niet voorzien van een geïntegreerd stuk textiel dat je vastmaakt rond je enkels en ervoor zorgt dat je voet stevig vast zit); de slipvastheid (robuuste zool); en de stevigheid.

Garantie

2 jaar

Gebruikersbeoordelingen