ECODESIGN
Soortgelijke producten
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw
Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw

Rugzak ESSENTIAL 17 liter blauw

€800

De rugzak ESSENTIAL van 17 l met diverse compartimenten werd ontwikkeld voor jonge sporters, hij is de perfecte partner voor de training en dagelijks gebruik.

Op zoek naar een handige rugzak voor sportactiviteiten en dagelijks gebruik? Dan is de ESSENTIAL 17 L iets voor jou. Hij heeft een groot middenvak en tal van andere handige vakken, waaronder één voor je schoenen.

Vraag & Antwoord
Kleur: Storm blauw / Walvisblauw / Fluo limoengroen
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 17 liter. Handbagageformaat | Afmetingen 43 x 29 x 13 cm.

Verdeling van opbergvakken

4 vakken. Voorvak, zak voor persoonlijke spullen, schoenenvak, flessenhouder

Levensduur

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en rug met padding.

Ecodesign

We verven slechts één draad op twee om de impact op het milieu te verminderen.

Technische informatie

Ontwikkeling van de rugzak ESSENTIAL 17 L

Het idee voor deze rugzak ontstond nadat we jonge voetballertjes langs de kant van het veld of onderweg naar de training hadden geobserveerd. Daarom maakten we een rugzak in aangepast formaat en met handige vakken, zoals het schoenenvak en de flessenhouder.

Ecodesign - BI-TON en DOPE DYED

Het vergt enorm veel water om textiel te verven en daarnaast worden de resten van verfbaden geloosd als afvalwater. Om die impact op het milieu te verminderen, kiezen we voor verven in een spinbad, dat houdt in dat de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd: de stof binnenin is van BI-TON garen (een draad wordt geverfd, een draad niet), de buitenstof is DOPE DYED (spinbad geverfd). Die verfmethode gebruiken we voor de twee referenties 8759548 en 8734607, voor meer dan 50% van het gewicht van het product.

Indeling van de rugzak ESSENTIAL 17 L

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden. Hij heeft 4 functionele compartimenten: een hoofdcompartiment voor kleding, een schoenenvak, een fleshouder en een zak voor persoonlijke spullen zoals je smartphone.

Handbagage

Deze rugzak voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 43 x 29 x 13 cm.
De rugzak weegt 250 gram.

Waarom hebben we onze ESSENTIAL-sporttassen ontwikkeld?

Elke sporter moet een sportuitrusting makkelijk kunnen meenemen tijdens alle verplaatsingen, of je nu in een club, individueel of gewoon voor je plezier traint. Daarom kwamen we met onze ESSENTIAL-collectie, tassen voor elk gebruik, met de benodigde vakken om je schone en vuile spullen perfect van elkaar te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van die producten tot de essentie herleid, zonder toegevingen op het vlak van gebruiksgemak en stevigheid.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Flessenhals/Fopspeen 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Buitenste laag 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen zonlicht en vocht.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon hechten we veel belang aan de duurzaamheid van onze producten. Daarom testen we ze uitgebreid in de praktijk en in het lab, zodat we er zeker van zijn dat ze lang meegaan. Zo doen we een jerk test om de bestandheid tegen gewicht te controleren (herhaaldelijke belasting tot 10.000 cycli) en een trektest op de stof en de naden.

Goedgekeurd door

WAT IS DE CERTIFICATIE-AFDELING VAN KIPSTA PRECIES?
De certificatie-afdeling van Kipsta bestaat uit opgeleide en erkende testingenieurs die: protocollen en tests uitwerken die specifiek gericht zijn op het gebruik van de producten | bekwame testpersonen aanwerven die de producten met kennis van zaken kunnen beoordelen | de testresultaten objectief analyseren via statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord