Zeer goed ademende eerste schoentjes maat 20 tot 24

€2300
Ref. : 8572888

Onze ontwikkelaars van artikelen voor kleutergym ontwierpen deze schoentjes die de psychomotorische ontwikkeling van je kind ondersteunen.

Aangepaste schoenen voor kleine kinderen: maximale soepelheid en ondersteuning van de voet. Aangenaam wanneer de voetjes transpireren. De uitneembare binnenzool is handig om de juiste maat te kiezen.

Kleur: ZWART / Sneeuwwit

  • 20 Niet online beschikbaar
  • 21 Niet online beschikbaar
  • 22 Niet online beschikbaar
  • 23 Niet online beschikbaar
  • 24 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Ademend vermogen

Het erg luchtige materiaal van deze schoen laat lucht door voor meer comfort.

Flexibiliteit

Soepele buitenzool dankzij de flexgroeven over de hele voet.

Voetsteun

De hiel zit goed vast dankzij de hielversteviging.

Gebruiksgemak

Slim: uitneembare binnenzool om gemakkelijk te zien of de maat goed is!

Gemakkelijk aan en uit

Grote opening, sluit met klittenband, markering rechter-/linkervoet.

Technische informatie

Schoenen speciaal voor de voeten van jonge kinderen:

Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen voldoen aan de specifieke behoeften van kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.

Hoe vind ik de juiste schoenen voor mijn kind?

Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind leert lopen. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind loopt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel

Kenmerken van de voeten van kinderen van 1 tot 2 jaar:

Voeten hebben geen schoenen nodig om zich te ontwikkelen. Maar schoenen zijn wel belangrijk om de voeten te beschermen tegen kou, nattigheid en schokken, zowel buiten als binnen. De schoenen I LEARN van Domyos bieden kinderen van 1 tot 2 jaar de bescherming die ze nodig hebben en bieden tegelijk een maximale bewegingsvrijheid: doordat de schoen zo soepel is, kan de voet zich op natuurlijke wijze ontwikkelen en de dunne, platte en heel buigzame zool benadert het gevoel van blootsvoets lopen

De juiste maat kiezen

De maat is heel gemakkelijk te controleren: haal de binnenzool uit de schoen en leg hem plat op de grond; zet de voet van je kind er plat op, met de hiel gelijk met de achterste lijn; als de tenen in de gearceerde zone vooraan komen, is de maat goed! Denk eraan om geregeld de maat te controleren, want kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar: raadpleeg de rubriek "welke maat kiezen?" op onze website.

Speciale zool of niet?

Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren lopen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig (tenzij dit wordt aangeraden door een arts)

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd

Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn

Wat zijn de lichamelijke voordelen?
Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (motoriek, evenwicht en coördinatie)
Bevorderlijk voor de groei
Bestrijding van overgewicht

Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn?
Stimuleert het zelfvertrouwen
Ontwikkelt het groepsgevoel
Draagt bij aan de emotionele ontwikkeling van het kind Verbetert het aandachtsvermogen

De activiteit

Ken je peuter- en kleutergym?
Dat is speelse gymnastiek voor kinderen vanaf 10 maanden tot 6 jaar, waarbij de kleintjes een parcours afleggen dat wordt gemaakt van aangepaste materialen.
Door aan kleutergym te doen, ontdekken kinderen hun motorische vaardigheden en kunnen ze die ontwikkelen, aan de hand van verschillende oefeningen en activiteiten.
Dit is de allereerste kennismaking met sport.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 100% Synthetisch rubber Bovenwerk van de schoen 80% Polyester, 20% Polyurethaan Voering en sok 100% Polyester

VOORRAADADVIES

We raden aan om de Domyos-schoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een droge en goed geventileerde plaats.

TESTS

Alle Domyos-schoenen worden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slipvastheid en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook de specificaties van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na.

Alle schoenen van Domyos werden getest in de praktijk, door kinderen die aan peuter- en kleutergym doen.

Goedgekeurd door

Een ingenieur in de biomechanica van onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, waardoor we konden meten welke invloed de schoen had op de manier van lopen bij heel jonge kinderen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord