Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen fotochromatisch G 500 PH alle weertypes panter

€5600
€7500 -25%
*Van 11/2/2024 en zolang de voorraad strekt
Ref. : 8812352

Onze ingenieurs hebben deze skibril voorzien van een cilindrische, fotochromatische lens om bij ieder weertype te kunnen skiën. Compatibel met een bril op sterkte.

De lens van de G 500 PH verandert van kleur: de fotochromatische lens wordt geactiveerd bij ultraviolet licht. Die technologie zorgt ervoor dat de tint van je skibril zich aanpast aan het weer.

  • S undefined
  • L undefined

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming, lens kleurt van roze naar bruin, voor elk soort weer, S1-S3

Anti-condens

Optimal-antifog met dubbele lens behandeld tegen beslaan en geventileerd montuur

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Performant'-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed met dubbele siliconen antislipstrook

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed

Technische informatie

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen

Fotochromatische lens

De fotochromatische lens wordt donkerder door het ultraviolet licht. Afhankelijk van de hoeveelheid uv-stralen is de lens lichter of donkerder tijdens het skiën.
De glazen zijn niet krasbestendig.

'PERFORMANT'-antifog

Het anticondenssysteem 'PERFORMANT' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.
Opgelet, wrijf niet over de binnenkant maar dep voorzichtig op de lens. Zo blijft het anticondenssysteem langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens. De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat. De binnenlens is gemaakt uit celluloseproprionaat

'PERFORMANT'-gezichtsveld

De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-lens en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan kijken.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

Compatibiliteit met bril op sterkte

De skibril G 500 PH maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de poten van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antislipstroken uit siliconen

Etui in microvezel en thermogevormd

Bescherm je skibril en vooral de lens voor en na gebruik tegen krassen. Het etui in microvezel is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken. Je trekt het gemakkelijk over de lens heen om het op elk moment te beschermen tegen krassen, bijvoorbeeld als je even een pauze neemt.
Het thermogevormde etui is ideaal om je bril in op te bergen en te beschermen tegen beschadiging.

Lens met gekleurde Flash-coating

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril vermindert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht
Let op, de lenzen zijn niet krasbestendig

CE-Norm EN-174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan 55 cm, kies dan maat S. Boven 55 cm ga je bij voorkeur voor maat L

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Advies: berg de bril na gebruik op in een Wed'ze-etui.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord