Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 S1 slecht weer wit

€3500
Ref. : 8641280

Deze skibril biedt je een goed gezichtsveld en heeft het Performant-antifogsysteem. Hij is geschikt om te skiën bij bewolkt weer. Kan je combineren met een bril op sterkte.

De skibril G 500 S1 biedt je een goed zicht bij sneeuw of mist en heeft een dubbele S1-lens met antifog om beslaan te vertragen.

Kleur: Sneeuwwit

  • S undefined
  • L undefined

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-werend. S1-lens om reliëf te zien bij sneeuw of mist.

Anti-condens

'PERFORMANT'-antifog, dubbele behandelde lens en geventileerd montuur.

Gezichtsveld

Cilindrische lens met een performant gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed met dubbele siliconen antislipstrook

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compatibiliteit

OTG, geschikt voor wie een bril op sterkte draagt, max 145 mm breed.

Technische informatie

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

S1-lens

De S1-lens komt overeen met een heldere lens waarmee je beter kunt zien bij slecht weer, mist of sneeuw. We kozen voor een lens met gele of roze tent, naargelang je voorkeur, om het reliëf beter te onderscheiden bij slecht weer. Je zicht blijft natuurlijk beperkt in dergelijke weersomstandigheden. Blijf goed opletten en ga het gevaar niet opzoeken in onbekende en risicovolle zones.

"PERFORMANT"-antifog

Het anticondenssysteem 'Performant' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant, gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens, buitenkant in polycarbonaat, binnenkant in proprionaatcellulose, allebei uitgesneden in de vorm van de bril.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn zo ontwikkeld dat ze perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

Compatibiliteit met bril op sterkte

De skibril G 500 S1 in maat L kan je dragen over een bril op sterkte, die maximaal 145 mm breed is. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met siliconen antislipstrook.

CE-norm EN-174

De norm EN-174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Tot omtrek 55 cm kies je maat S, vanaf 56 cm ga je best voor maat L.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Advies: berg de bril na gebruik op in een Wed'ze-etui.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Na gebruik laten drogen. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen. In de open lucht laten drogen.

Afbeeldingen

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 S1 slecht weer wit
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 S1 slecht weer wit
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 S1 slecht weer wit
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 500 S1 slecht weer wit

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord