Snowboardhandschoenen voor volwassenen - 580 PROTEC grijs

€4500
Ref. : 8610491

We ontwikkelden deze snowboardhandschoenen om je maximaal te beschermen bij valpartijen: voorzien van schuim op de palm en compatibel met polsbeschermers.

Dankzij de geïntegreerde handpalmbescherming zijn deze handschoenen geschikt voor snowboarden. Ze werden ontworpen om eronder ook gemakkelijk polsbeschermers te kunnen dragen.

Kleur: Carbongrijs / Carbongrijs

  • S Niet online beschikbaar
  • M Niet online beschikbaar
  • L Niet online beschikbaar
  • XL Niet online beschikbaar
  • 2XL Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Bescherming tegen schokken

Bescherming van de handpalm volgens de Europese certificeringseisen

Warmte

Wattering van 150 g/m² op de handrug, 60 g/m² op de palm, geruwde voering.

Waterdicht

Waterdicht membraan en 100% waterafstotende buitenstof.

Levensduur

Polyurethaan versterking aan de handpalm en slijtvaste hoofdstof.

Compatibiliteit

Door de plooi van de handschoen kun je hem dragen met een polsbeschermer.

Bewegingsvrijheid

Nauwkeurige, voorgevormde pasvorm.

Handigheid

Je kan nog dingen vastpakken met de handschoenen aan.

Technische informatie

EEN STRENGE BESCHERMINGSNORM

Deze handschoenen werden ontwikkeld en getest in een onafhankelijk lab volgens een protocol dat is afgeleid van de norm EN 14120, enkel voor het gedeelte van handpalmbescherming.

WATERDICHT MEMBRAAN

Deze snowboardhandschoen heeft een waterdicht membraan, zeg maar een heel dun polymeerlaagje, dat wordt aangebracht tussen de voering en de buitenstof van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt het product waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat deze minder water opneemt. Enkel rubberen handschoenen zijn volledig waterdicht. Handschoenen met membraan zullen in de meest extreme omstandigheden toch vocht doorlaten.

WINDDICHT

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze zijn winddicht. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0 °C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10 °C. De winddichte stoffen beperken het afkoeleffect van de wind of van de snelheid van het sporten.

Gemakkelijk aan te trekken

Het volstaat om het riempje aan de pols naar binnen te trekken om de handschoenen snel te kunnen aantrekken. Als je een polsbeschermer draagt, kan je de plooi zo ver mogelijk openen om het aantrekken van de handschoen te vergemakkelijken.

KAN JE NIET KWIJTRAKEN

Met het elastisch koordje, dat je rond je pols kan doen, kan je je handschoenen uittrekken op de skilift zonder ze te verliezen.

WAT IS DE HANTEERBAARHEID VAN EEN HANDSCHOEN OF WANT?

Dit is de mate waarin je met deze handschoenen voorwerpen kunt vastpakken. De hanteerbaarheid van al onze handschoenen kreeg een score op een schaal van 1 tot 5, aan de hand van praktijktests. Score 5 wijst erop dat je met de handschoenen even handig bent als met blote handen.
Om die hanteerbaarheid te beoordelen, testen we hoe gemakkelijk je je skibril op- en afzet, de buckles van je skischoenen verstelt of je jas open- en dichtritst.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide Inzetstuk 100% Polyester Handpalm 100% Geitenleer Voering 100% Polyester Padding 100% Polyester ILS band 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelaars na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord