DECATHLON

Spirulinatabletten Bio voor een kuur van 3 weken 84x 0,5 g

€1000
€23810/KG
Ref. : 8554097

Onze productontwikkelaars, zelf fervente sporters, bedachten deze tabletten voor wie een spirulinakuur wil volgen tijdens intensieve trainingsperiodes.

Met deze gemakkelijke spirulinatabletten beschik je over een natuurlijk en hoogwaardig voedingssupplement voor tijdens zware trainingsperiodes.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Samenstelling

Hoogwaardig spirulina, dankzij de biologische, natuurlijke herkomst.

Draagt bij tot een gezond functionerend immuunsysteem

Ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam en helpt vitaliteit behouden.

Technische informatie

Spirulina in tabletvorm, het is zover!

Ken je Spirulina? Deze alg is een uitstekend voedingssupplement. Ze barst ook van de vitaminen, mineralen en spoorelementen. Zeker wanneer je de intensiteit van je trainingen gaat opvoeren, met het oog op een wedstrijd, is dit een bijzonder handig duwtje in de rug.
En in plaats van al je eten te gaan bestrooien met spirulinapoeder, kies je beter voor deze tabletten: je kan ze heel gemakkelijk innemen tijdens je maaltijden, en ze zijn gemakkelijker te bewaren en mee te nemen.

Een spirulinakuur, hoe gaat dat juist?

Dankzij de antioxiderende werking en het hoge eiwitgehalte is spirulina een uitstekende trainingspartner, zeker tijdens intensieve periodes in je training.
Maar hoe ziet een spirulinakuur er juist uit? In dit flesje zitten 84 tabletten: 2 per dag de eerste week, 4 per dag de tweede week en 6 per dag de derde week, tijdens de maaltijden, voor een opwaarts effect!

Een biologisch product en hoogwaardig spirulina:

Spirulina is een alg: ze filtert het water waarin ze zich bevindt en haalt er de voedingsstoffen uit. En die voedingsstoffen, die zitten in jouw kuur. En om er zeker van te zijn dat je spirulina van topkwaliteit krijgt, bracht onze research ons tot in India.
Maar wat wil dat nu zeggen, kwaliteitsvolle spirulina? Het gaat om biospirulina, zonder zware metalen en met een eiwitgehalte van minstens 60% per tablet!

We bieden je met veel trots...

...een biologisch, natuurlijk en doeltreffend trainingssupplement! Om tot dit resultaat te komen, deden onze ontwikkelaars een jaar lang onderzoek met een kwaliteitsvolle, licht verteerbare spirulina. Elke productiepartij werd in detail geanalyseerd. En om de doeltreffende werking van dit product te verzekeren, hebben we het laten uitproberen door 20 triatleten en trailers. Zij waren er weg van!

Het advies van onze ontwikkelaars voor een spirulinakuur:

"Het grote voordeel van dit product is dat je eerst begint met 1 gram per dag en opbouwt naar 3 gram: op die manier kan je lichaam geleidelijk wennen aan de spirulina. Het komt erop aan de kuur te starten op het moment dat je je trainingsbelasting opvoert. Vallen je eerste wedstrijden vroeg in het jaar, bijvoorbeeld in april, dan mag je gerust in het begin van het jaar starten."
"Ik heb het zelf geprobeerd, en ben helemaal fan. Een ideaal middel om spiermoeheid en -pijn tegen te gaan."

Gebruiksadvies

2 tabletten per dag de eerste week, 4 per dag de tweede week en 6 per dag de derde week, tijdens de maaltijden, voor een opbouwend effect. Eventueel verderop in het jaar herhalen. Let op, houd je wel aan de aanbevolen dagelijkse dosis van 2, 4 of 6 tabletten (naargelang de periode).

Belangrijk...

Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Enkel gebruiken in combinatie met een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vraag bij langdurig gebruik (>2 maanden) raad aan een arts of voedingsdeskundige. Dit product wordt afgeraden bij nierinsufficiëntie, hepatitis en voor zwangere vrouwen en kinderen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Voedingssupplement in tabletvorm, op basis van spirulina. Ingrediënten: 100% poeder van biologische spirulina (Spirulina platensis).

VOORRAADADVIES

Spirulina in tabletvorm! Daarom bewaar je ze best koel en droog.

TESTS

Alle Decathlon-artikelen worden getest in elke fase van hun ontwikkeling, door technische partners én klanten, zodat ze optimaal aan jouw noden en wensen voldoen.

Goedgekeurd door

De spirulinatabletten van Decathlon zijn goedgekeurd door ons testerspanel.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord