DOMYOS

Sportbeha voor fitness dunne gekruiste bandjes lichte ondersteuning zwart

€1200
Ref. : 8805020

Deze sportbeha met lichte ondersteuning is ideaal voor sporten met lage impact zoals yoga, stretching, ...

Elastaan om vrij te kunnen bewegen en een stof die de transpiratie afvoert om van begin tot eind droog te blijven, beter dan deze sportbeha wordt het niet.

Kleur: ZWART

  • XS undefined
  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Borstondersteuning

Lichte steun bij sporten met lage impact: stretching, yoga ...

Bewegingsvrijheid

Elastaan in de stof voor veel bewegingsvrijheid.

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Verstelbaar

Verstelbare bandjes.

Technische informatie

Voor welke activiteiten is de ondersteuning van deze beha geschikt?

Deze sportbeha geeft je comfort en maximale bescherming aan je borsten tijdens activiteiten met lage impact zoals stretching, yoga, krachttraining, ...

Hoe zorgt deze sportbeha ervoor dat je vrij kan bewegen?

Ongeacht de sport die je beoefent, is het belangrijk dat je vrij kan bewegen om volop van je sport te kunnen genieten.
We ontwikkelden deze sportbeha met dat doel voor ogen. Zo hebben we ervoor gekozen om elastaan toe te voegen om deze sportbeha extra rekbaar te maken. De elastische band aan de onderkant is speciaal ontwikkeld om je steun te geven zonder te hinderen tijdens het sporten.
Tot slot hebben we gekozen voor smalle gekruiste bandjes om de schouderbladen niet te bedekken.

De sportbeha die je droog houdt! Hoe kan dat?

Je vindt het niet erg om te zweten. Je wil namelijk het beste van jezelf geven tijdens het sporten. Dat klamme gevoel door de te transpireren heb je dan weer liever niet. En wat als wij voor jou nu eens kwamen met een sportbeha die je droog houdt tijdens de inspanning?
Onmogelijk? Toch niet! Voor de ontwikkeling van deze sportbeha kozen we een technische stof die de transpiratie afvoert en snel droogt.
De mesh-stof op de rug vergroot eveneens het ademend vermogen.

Waarom heeft deze sportbeha verstelbare bandjes?

Om deze sportbeha aan je lichaamsbouw aan te passen, hebben we gekozen voor bandjes die je op de rug kan verstellen.

Waarom moet je je borsten beschermen tijdens het sporten?

Wist je dat je borsten haast alleen steun krijgen van de huid? Ze zijn dan ook erg kwetsbaar en tijdens het sporten krijgen ze het zelfs nog zwaarder te verduren. De bewegingen en schokken die ze ondergaan kunnen ze zelfs tot vijf keer zwaarder laten aanvoelen, afhankelijk van de intensiteit van de activiteit. Een sportbeha zorgt voor steun, comfort en bescherming tegen schokken, pijn en vroegtijdig verslappen.

Lichte, medium of hoge ondersteuning?

Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borsten belast en uitgerekt. Zonder de juiste ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn. Je beha moet dan ook aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.

Welke niveaus van ondersteuning hebben de sportbeha's van Decathlon?

Al onze artikelen worden getest in onze labs, met een controle van de ondersteuning van de borsten. Die test meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten. Op basis daarvan worden ze geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.

Welk niveau van ondersteuning voor welke sport?

Het ondersteuningsniveau hangt af van de sport. Er zijn 3 niveaus:
- Niveau 1: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten licht bewegen (pilates, stretching, spierversterking ...);
- Niveau 3: gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige schokken (dansen, fitness, cardiotraining ...);
- Niveau 5: hoge ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.

Hoe vind je de geschikte maat voor je sportbeha?

Een sportbeha in de juiste maat, aangepast aan je lichaamsbouw, geeft de nodige steun en comfort aan je borsten. Volg de onderstaande stappen om de juiste maat te vinden:
- Ga voor een spiegel staan en meet de omtrek van je borsten met een meetlint;
- Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen;
- Breng het meetlint over het dikste deel van je borsten;
- Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen;
Gebruik onze online maattabel om je te helpen.

Hoe worden de sportbeha's van Decathlon ontwikkeld?

De sportbeha's van Decathlon zijn bedacht om je meer comfort te geven en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te vermijden. We voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden. Verder kiezen we voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jou een optimaal comfort te geven en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe onderhoud je deze sportbeha?

Deze sportbeha is geschikt voor intensief gebruik en kan vaak gewassen worden. We raden aan om de schuimpads voor het wassen uit de beha te halen en ze samen met de beha te wassen in ons wasnetje dat apart wordt verkocht (ref. 8505236). Was de beha op maximaal 30 °C. Kies voor vloeibaar wasmiddel in plaats van poeder en gebruik geen wasverzachters om de ademende eigenschappen van de stoffen te beschermen. Droog de sportbeha niet in de droger

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 72% Polyester, 28% Elasthaan Hoofdvoering 90% Polyamide, 10% Elasthaan Zijbekleding 90% Polyamide, 10% Elasthaan Stof op rug 90% Polyester, 10% Elasthaan

TESTS

ONDERSTEUNING: de ondersteuning werd getest en goedgekeurd door testpersonen in het Decathlon-lab, door de verplaatsingen van de borsten te meten. Elke maat werd apart getest.
AFVOER VAN DE TRANSPIRATIE: de afvoer van de transpiratie wordt in een laboratorium getest op elke stof, om te controleren of de stof het vocht van binnen naar buiten leidt en afvoert.
WASSEN: was- en droogtests bieden de garantie dat de beha zijn vorm en kleur behoudt

Goedgekeurd door

Dit product is door een testpanel getest in het laboratorium van DECATHLON waar we de mate van ondersteuning bepalen. Vervolgens hebben testers het in de praktijk getest tijdens een krachttraining (officiële gebruikstest) om te controleren of deze beha gemakkelijk en comfortabel is tijdens het sporten. Vervolgens hebben de testers de beha zes maanden lang uitvoerig getest.

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord