DOMYOS

Sportbeha voor fitness 500 gemiddelde ondersteuning met print

€1200
Ref. : 8805027

Deze sportbeha biedt gemiddelde ondersteuning in een trendy look en is perfect voor cardiotraining, dans-workouts of steppen.

Omdat bewegen leuk moet zijn, kan je in deze sportbeha met elastaan vrijuit bewegen. En zodat je zelfs in volle inspanning droog blijft, voert het materiaal de transpiratie af.

Kleur: VEELKLEURIG / ZWART

  • XS 3
  • S 3
  • M 3
  • L 3
  • XL Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Borstondersteuning

Ondersteuning voor medium-impactsporten.

Bewegingsvrijheid

Met elastaan voor een rekbaar materiaal en bewegingsvrijheid.

Zweetafvoer

Van ademende stof, zodat je zelfs als je transpireert droog blijft.

Technische informatie

Voor welke activiteiten is deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning gemaakt?

Dankzij de gemiddelde ondersteuning van deze sportbeha, kan je comfortabel medium-impactactiviteiten als dans, fitness of cardiotraining doen.

Hoe zorgt het ontwerp van deze sportbeha ervoor dat je vrijuit kan bewegen?

Squats, burpees ... bij bepaalde oefeningen heb je je armen ook echt wel nodig en moet je die dus vrijuit en comfortabel kunnen bewegen. Daarom voegden we elastaan toe aan het stof van deze sportbeha, waardoor het rekbare materiaal al je bewegingen volgt. Bovendien kozen we voor een racerback om je schouderbladen vrij te laten en je armen dus meer bewegingsruimte te geven.

Wat is het geheim van deze sportbeha op het vlak van de afvoer van transpiratie?

Je vindt het niet erg om je in het zweet te werken, maar dat vochtige gevoel vind je niet zo aangenaam. Dat kennen we. Daarom gaven we deze sportbeha een technische stof die de transpiratie afvoert en bovendien snel droogt. Resultaat: zelfs in volle inspanning blijf je droog.

Waarom zitten er schuimcups in deze sportbeha?

De schuimpads in deze sportbeha zitten daar om verschillende redenen. Ze bedekken meer van de borsten en bieden zo comfort en ondersteuning en extra bescherming tegen schokken. En omdat je er toch ook tijdens het sporten leuk wilt uitzien, laten ze je borsten beter uitkomen.

Waarom is het zo belangrijk om de borsten te beschermen tijdens het sporten?

Je borsten zijn kwetsbaar en worden voornamelijk ondersteund door de huid. Tijdens het sporten worden ze veel zwaarder belast dan in het dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha geeft dan de nodige steun, comfort en bescherming en beschermt ze tegen schokken, pijn en vroegtijdig verslappen.

Wat is het punt van de verschillende ondersteuningsniveaus?

De belasting van het sporten creëert spanningen die de huid en ligamenten van je borsten uitrekken. Zonder ondersteuning kan je op termijn pijn gaan voelen of zullen je borsten sneller verslappen. Omgekeerd kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn. Het ondersteuningsniveau van je beha moet dus passen bij je cupmaat en de intensiteit van de impact. De bedoeling is om je borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te veranderen.

Hoe wordt de ondersteuning van de Decathlon-sportbeha's getest?

Onze sportbehamodellen worden goedgekeurd in onze laboratoria, waar we de mate van ondersteuning bepalen met een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten. Op basis daarvan worden ze ingedeeld van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning, 5 voor veel ondersteuning.

Voor welke sporten zijn de verschillende ondersteuningsniveaus bedoeld?

Onze drie ondersteuningsniveaus passen bij verschillende soorten sporten:
- Niveau 1: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten enkel licht bewegen (pilates, stretching, spierversterking ...);
- Niveau 3: gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige schokken (dans, fitness, cardiotraining ...);
- Niveau 5: veel ondersteuning voor activiteiten met intensieve bewegingen (steppen, loopband, trampolinespringen ...).

Hoe vind je de juiste maat sportbeha?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Onze methode om je behamaat te vinden:
- Ga voor een spiegel staan;
- Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen;
- Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten;
- Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen;
- Gebruik voor meer nauwkeurigheid onze online keuzehulp.

Welke ontwerpprincipes liggen aan de basis van de sportbeha's van Decathlon?

De Decathlon-sportbeha's zijn door onze sportieve teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te verkleinen, we voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe onderhoud je deze sportbeha?

Deze sportbeha is ontwikkeld voor intensief gebruik en kan heel vaak worden gewassen. Was hem op maximaal 30° in ons speciaal daarvoor ontwikkelde wasnetje (ref. 8505236). Kies bij voorkeur voor vloeibaar wasmiddel en gebruik geen wasverzachter om de ademende eigenschappen van de stof te bewaren. Mag niet in de droger.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 92% Polyester, 8% Elasthaan Stof op rug 76% Polyester, 24% Elasthaan Voering cup 100% Polyester Voering 100% Polyamide Elastische strook 72.3% Polyamide, 18.2% Rubberlatex, 9.5% Polyester

TESTS

ONDERSTEUNING: de ondersteuning werd getest en goedgekeurd door testpersonen in het DECATHLON-lab waarbij we de verplaatsing van de borsten maten. Elke maat wordt apart getest.
AFVOER VAN DE TRANSPIRATIE: de verschillende materialen worden in het laboratorium elk apart getest op hun vermogen om de transpiratie af te voeren. Zo kunnen we garanderen dat het materiaal het vocht opneemt, van binnen naar buiten verplaatst en afvoert.
WASSEN: was- en droogtests garanderen dat het kledingstuk zijn model en kleur behoudt.

Goedgekeurd door

Dit product werd door testpersonen getest in het DECATHLON-lab om de ondersteuning te valideren. Een testpanel heeft het vervolgens uitgeprobeerd tijdens een krachttraining in de sportschool (geprotocolleerde gebruikstest) om het gemak en comfort tijdens het sporten te bevestigen. Daarna volgde nog een duurtest van 6 maanden om het product op de proef te stellen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord