ECODESIGN
Soortgelijke producten
Sportbeha voor fitness naadloos gemiddelde ondersteuning 560 roze
Sportbeha voor fitness naadloos gemiddelde ondersteuning 560 roze
Sportbeha voor fitness naadloos gemiddelde ondersteuning 560 roze
Sportbeha voor fitness naadloos gemiddelde ondersteuning 560 roze

Sportbeha voor fitness naadloos gemiddelde ondersteuning 560 roze

€2700 −44%
€1500
*Van 1/2/2023 en zolang de voorraad strekt
8759418

We ontwikkelden deze sportbeha voor activiteiten met gemiddelde impact: cardioboksen, dans-workouts, trainen op een stepbankje.

We hebben ervoor gekozen om deze sportbeha zonder naden te maken zodat hij perfect met je meebeweegt. De uitneembare schuimpads zorgen voor gemiddelde ondersteuning en comfort.

Vraag & Antwoord
Kleur: ROZE
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Borstondersteuning

GEMIDDELDE ONDERSTEUNING: beperkt de bewegingen* met 38,9% bij sporten met gemiddelde impact.

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Verstelbaar

Deze sportbeha is niet verstelbaar.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

Deze sportbeha heeft uitneembare pads om je boezem te verfraaien.

Ecodesign

Dankzij ecodesign-maatregelen konden we de impact van dit product met 10% verminderen.

Technische informatie

Cups met uitneembare schuimpads

Deze naadloze sportbeha heeft twee uitneembare schuimpads. We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

Een sportbeha geschikt voor activiteiten met gemiddelde impact

De sportbeha 560 met gemiddelde ondersteuning is perfect voor cardiofitness met gemiddelde impact* (cardioboksen, dans-workouts, trainen met een stepbankje).
* Vermindert schokken met 38,9% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met een gemiddelde impact.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om zorg te dragen voor je boezem

Tijdens het sporten worden je borsten, die kwetsbaar zijn en bijna uitsluitend worden ondersteund door huid, veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft de noodzakelijke steun en meer comfort tijdens het fitnessen. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Terwijl je sport, rekken de huid en de ligamenten van je borsten uit door de belasting. Zonder voldoende steun krijg je na verloop van tijd pijn of gaan je borsten voortijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. Het is zaak de borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (Pilates, stretching, spiertraining ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen (oefeningen met een stepbankje, rennen op de loopband, trampolinespringen...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste maat te bepalen, pak je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het zwaarste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; kijk in de maattabel om je maat te vinden.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op letsels en druk op de lymfeklieren te vermijden, we beperken zoveel mogelijk naden ter hoogte van de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie vlot afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden getest in onze labo’s, door de borstondersteuning te controleren (we meten hoeveel trager de borsten bewegen tijdens het sporten*). Elke sportbeha wordt beoordeeld en krijgt dan een score: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning, 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS verminderen het bewegen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de DECATHLON-producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Aanvullende informatie over duurzame ontwikkeling

Bij het verven van textiel wordt niet alleen enorm veel water verbruikt, het afvalwater van de verfbaden komt ook nog eens in het milieu terecht. Die stap in het productieproces heeft de grootste impact op het milieu. Om die impact te verminderen, kozen we voor verven in een spinbad, dat wil zeggen dat de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd. Een andere ecodesign-techniek die we voor dit kledingstuk gebruikten is 'greige': het betekent dat de stof niet wordt geverfd. Ze heeft haar natuurlijke kleur.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 66.2% Polyethyleentereftalaat (PET), 21.5% Polyamide, 12.3% Elastaan Voering 66.2% Polyethyleentereftalaat (PET), 21.5% Polyamide, 12.3% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord