SUUNTO Vertical gps-horloge zwart

€60000
Ref. : 8857846

Dit bijzonder stevige multisport gps-horloge met hartslagmeting is ontwikkeld voor avontuur en outdoor sporten, voor traillopen, langlaufen, alpinisme, MTB ...

Het avonturenhorloge bij uitstek: gratis offline outdoor kaarten, barometrische hoogtemeter, bijzonder nauwkeurige gps. De beste batterijduur op de markt: 60u in gps-modus, 30 dagen bij dagelijks gebruik, 60 dagen in tijdmodus.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Inhoud

Met gedetailleerde, offline en gratis wereldwijde outdoor kaarten.

Meting van de parameters

Vijf satellietsystemen tegelijk (dubbele frequentie), gegevens voor elke sport.

Coaching

Planning/opvolging van trainingen, trainingsbelasting, Suunto Coach (AI).

Waterdicht

Waterdicht tot 100 m, meet de diepte tot 10 m.

Technische informatie

Robuust avonturenhorloge

Stevig avonturenhorloge met gratis offline kaarten van de hele wereld. Dankzij de weersvoorspellingen, het kompas, de barometrische hoogtemeter en het stormalarm kan je altijd optimaal rekening houden met de omgeving die je aan het verkennen bent terwijl je traint of hardloopt met een van de +95 sportmodi die beschikbaar zijn op het horloge.

Batterijduur en nauwkeurigheid

Met de Suunto Vertical hoef je niet meer op zoek naar het beste compromis tussen batterijduur en nauwkeurigheid, want het horloge scoort op beide punten uitstekend. De extreem lange batterijduur gaat tot 500 uur mee in Tour-modus en tot 60 uur in de bijzonder nauwkeurige dual band GNSS-modus. In dagelijks gebruik gaat de Suunto Vertical zelfs maanden met je mee zonder dat je hem hoeft op te laden!

Fins design

De Suunto Vertical combineert een functioneel en verfijnd Fins design met de beste materialen als saffierglas, roestvrij staal en in sommige modellen titanium. De stevigheid van het horloge is getest volgens de hoogste militaire standaard en goedgekeurd door sporters op wereldniveau.

Connectiviteit met de Suunto-app

Plan je routes in de Suunto-app met warmtekaarten, oppervlakte-informatie en 3D-visualisatie. Navigeer met de offline kaarten op je horloge. Volg je trainingsbelasting, vooruitgang, recuperatie en slaapanalyse op in de Training Zone en verbeter je trainingen met de aanvullende sportapps die je in de SuuntoPlus Store kunt downloaden. Koppel het horloge aan je favoriete sportapps en -diensten als Strava.

Onze aanpak

Suunto, opgericht in 1936, verzamelt meer dan 85 jaar knowhow en heeft een track record van kwaliteit, met onberispelijke nauwkeurigheid en baanbrekende innovaties op het vlak van horloges, kompassen en duikproducten. De Suunto Vertical wordt geproduceerd in Finland in een Suunto-fabriek.

Garantie

1 jaar

Overige informatie

TESTS

"Al onze horloges worden streng getest: we leggen ze op een stalen plaat en slaan erop met een hamer, we vriezen ze in tot -30°C, daarna verhitten we ze tot +60°C en vriezen ze dan weer in. We dompelen ze onder tot 100 meter diepte en in een bad met kunstmatig zweet.
We testen onze producten op dezelfde manier als Finland ons test. Meedogenloos."

Goedgekeurd door

Getest & goedgekeurd volgens Amerikaanse militaire standaarden.

Over de ontwikkeling

Gps-multisporthorloge met hartslagmeting SUUNTO VERTICAL ALL BLACK

Suunto Vertical

Het ultieme avonturenhorloge, ontwikkeld voor expedities en outdoor trainingen. Het model is voorzien van gratis offline kaarten, een kompas, een barometrische hoogtemeter, weer- en stormwaarschuwingen, een scherm met saffierglas en meer dan 90 sportmodi, van bergbeklimmen tot wielrennen. 

Gps-multisporthorloge met hartslagmeting SUUNTO VERTICAL ALL BLACK

SUUNTO VERTICAL

Gps-multisporthorloge met hartslagmeting SUUNTO VERTICAL ALL BLACK
Gps-multisporthorloge met hartslagmeting SUUNTO VERTICAL ALL BLACK
Gps-multisporthorloge met hartslagmeting SUUNTO VERTICAL ALL BLACK
Gps-multisporthorloge met hartslagmeting SUUNTO VERTICAL ALL BLACK

Gebruikersbeoordelingen