Thermobroek voor voetbal voor volwassenen Keepwarm 900 donkergrijs

€2500

Onze ontwikkelaars, zelf fervente voetballers, ontwierpen de thermobroek Keepwarm 900 voor voetballers die bij zeer koud weer spelen.

De thermobroek Keepwarm 900 beschermt perfect tegen de kou. We raden deze broek aan bij temperaturen van -10 °C tot 7 °C. Dankzij de uitstekende afvoer van transpiratie blijft je huid droog.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Carbongrijs / Donkergrijs

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Dikke stof met zacht tricot aan de binnenkant om je warm te houden.

Ademend vermogen

Gepatenteerde i-Soft-technologie om de transpiratie goed af te voeren.

Ecodesign

We maken gebruik van Dope Dye om de hoofdstof milieuvriendelijk te verven.

Bewegingsvrijheid

Het inzetstuk in het kruis zorgt voor meer bewegingscomfort.

Irritatiewerend

Platte naden om irritatie te voorkomen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een uitleg van de productontwikkelaars

Voetballers moeten ook bij zeer lage temperaturen comfortabel kunnen trainen. Voor hen ontwikkelden we deze bijzonder doeltreffende thermobroek, die de transpiratie vlot afvoert en je zo warm houdt.

Warmte

Voor deze thermobroek werden twee garens gecombineerd: polyester voor een goed ademend vermogen en polyamide voor de zachtheid. Die 2 materialen, gecombineerd met elastaan, staan garant voor optimaal comfort. Dankzij de slimme pasvorm is de onderrug goed bedekt en beschermd, zelfs bij de meest intensieve bewegingen.

Gepatenteerde i-Soft-technologie

De gepatenteerde i-Soft-technologie, bedacht door onze Italiaanse industriële partner, maakt het mogelijk om kleding te ontwikkelen die geen naden heeft, je lichaam warm houdt en uitstekend ademt. De dikke stof is aan de binnenkant geruwd waardoor deze uitstekend ademt ondanks de dikte. Het resultaat is een kledingstuk dat tegelijk warm en ademend is, ideaal bij stevige inspanningen.

Combinatiemogelijkheden

Deze thermobroek vormt samen met het ondershirt Keepwarm 900 een volledige outfit die je goed beschermt tegen de kou.

Een nieuw verfprocedé voor een kleinere ecologische voetafdruk

We maken gebruiken van Dope Dye om het polyestergaren te verven. Bij in de massa verven wordt het kleurpigment in het garen verwerkt bij de fabricage. Het resultaat? Minder waterverbruik en -vervuiling, en dus een lagere milieu-impact.

Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Website: sustainability.decathlon.com
Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten