QUECHUA

Thermosfles voor wandelen MH900 roestvrij staal sneldop 0,4 l

€1800
Ref. : 8641548

Wil je je drank een paar uur warm of koud houden? Kies dan voor deze praktische en goed isolerende thermosfles, een mooi product van onze ontwikkelaars.

Zeer goed isolerend dankzij de dubbele wand van roestvrij staal, inclusief sneldop die opent in een handomdraai, een uitneembare theefilter, een dubbelwandige drinkbeker en een hengsel / 0,4 liter.

Kleur: Beige Grijs

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Isothermisch

Begintemperatuur 95 °C: 75 °C na 6 uur, 64 °C na 12 uur, 58 °C na 24 uur.

Gebruiksgemak

Dop om de fles snel te openen. Met theefilter en drinkbeker. Met hengsel.

Eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk te reinigen dankzij de schroefdop. Binnenwand uit rvs.

Stevigheid

Dubbelwandige rvs constructie van 18/8 (304), met vacuüm ertussen.

Reparatie

Dop apart verkrijgbaar (ref. 8751008).

Technische informatie

Tip om de prestaties van de thermosfles te optimaliseren

Hoe voller de fles, hoe beter de isolerende eigenschappen. Opgelet met hete vloeistoffen, omdat deze drinkfles heel goed isoleert, blijft je drank lang warm! We gebruiken een technologie bestaande uit een dubbele wand met vacuüm om warmte-uitwisseling door conductie of convectie tegen te gaan. De buitenkant van de binnenste wand is bekleed met een dun laagje koper om warmte-uitstraling tegen te gaan.

Functies

De sneldop open je in een handomdraai door aan het witte lipje te trekken. Je maakt hem dicht door erop te drukken of door de beker vast te schroeven.
Aan de dop zit een uitneembare theefilter die je los kunt maken door eraan te trekken. Houd er rekening mee dat de filter nog heet kan zijn als hij in een warme vloeistof gelegen heeft.
De bijhorende beker van dubbelwandig roestvrij staal zonder vacuüm schroef je op de fles, zo neem je alles heel gemakkelijk mee.

Onderhoudsadvies

Voor het eerste gebruik afwassen en 3 keer volledig omspoelen met schoon water.

De beste manier om de fles te wassen en te drogen:
1. De fles helemaal uit elkaar halen;
2. Ze met de hand wassen met sop (met een dunne borstel die overal bij komt). De fles mag in de vaatwasmachine, wel zonder dop;
3. Afspoelen met schoon water. 4. Afzonderlijk laten drogen. De fles tijdens het drogen niet sluiten met de dop.

Materialen en wetgeving

Onze producten en materialen voldoen aan de normen voor contact met levensmiddelen. Ze bevatten geen bisfenol A (BPA) in overeenstemming met de Franse wetgeving. We kozen voor roestvrij staal 18/8 (304) voor deze drinkfles, omdat dit materiaal erkend voedselveilig is, en voor hitte- en schokbestendig propyleen voor de dop.

Gewicht en afmetingen

Inhoud: 0,4 liter
Verschillende maten verkrijgbaar: 0,4 l (productreferentie 8641548) | 0,7 l (productreferentie 8641550) | 1 l (productreferentie 8750954)

Totale afmetingen: Ø 7 cm x 20,3 cm, diameter van de beker Ø 6,5 cm
Totaalgewicht: 320 gram
Dop: 28 gram, Ø 4,5 cm x 6,2 cm
Filter: 12 gram, Ø 2,8 cm x 7,3 cm
Beker: 62 gram, Ø 6,5 cm x 4,7 cm

Repareren is altijd beter dan weggooien

Onze producten begeleiden je op al je wandeltochten in de bergen. Na verloop van tijd en veelvuldig gebruik kunnen bepaalde onderdelen verslijten, stuk gaan of kwijt raken. Om je drinkfles te kunnen blijven gebruiken, kan je de doppen van onze flessen dan ook apart verkrijgen.

Productontwikkeling: onze knowhow

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Fles/Lichaam 84% Roestvrij staal, 11% Polypropyleen, 5% Siliconen Plug 64% Polypropyleen, 32% Roestvrij staal, 4% Siliconen

VOORRAADADVIES

Afwassen en goed laten drogen, dan pas opbergen. Bewaren op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet voor alcohol. Niet in de diepvriezer of magnetron plaatsen.

TESTS

Onze isolatieartikelen worden getest volgens hetzelfde protocol: er wordt water van 95°C in gegoten, en het artikel wordt afgesloten. Dan meten we het warmteverlies na 6, 12 en 24 uur.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens je wandelingen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord