Trainingsladder voor voetbal Essential 3,20 m oranje

€1500
Ref. : 8496478

Onze productontwikkelaars, zelf fervente voetballers, bedachten deze trainingsladder om je coördinatie en voetenwerk te verbeteren, thuis of op de club.

Verbeter je voetenwerk en coördinatie! Deze trainingsladder van 3,20 m in een unieke vormgeving is een onmisbaar hulpmiddel voor de voetbaltraining.

Kleur: Fluorood

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Stevigheid

Deels soepel, kan ertegen dat je over de sporten struikelt.

Stabiliteit

Blijft goed liggen: de halfstijve sporten beperken verschuiven.

Zichtbaarheid

Goed te zien door de fluokleur.

Technische informatie

We stellen onze Essential reeks voor en de gedachte achter ons trainingsassortiment

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we een aantal behoeften ontwaren voor een goede organisatie van de oefeningen: afbakenen, ontwijken... Onze Essential-reeks vormt het perfecte antwoord op die noden: met slimme, toegankelijke producten die een belangrijke functie vervullen (afbakenen, richting aangeven...) voor leuke en efficiënte trainingen in alle leeftijdscategorieën. Met de ladder oefen je het vermijden van obstakels. Volg het verhaal!

Ons productontwikkelingsteam van fervente voetballers vertelt over de eigenheid van de Essential-reeks

"Toen we de Essential-reeks uitdachten, wilden we onze producten dynamisch maken. Daarom hebben we ze een richting gegeven: elk element heeft de vorm van een pijl, die over de hele reeks identiek is. Bij deze trainingsladder zijn alle sporten daarom naar dezelfde richting gebogen. Dat is bovendien intuïtief en leuk, zelfs voor de allerkleinsten. De richting van de pijlen geeft aan wanneer je moet versnellen of net vertragen."

Afmetingen en design uitgedacht voor een efficiënte training

"De trainingsladder Essentiel is 3,20 meter lang en heeft 7 sporten die elk 51 cm uit elkaar liggen. Ons team legt je uit waarom:
"De afmetingen en de tussenafstanden zijn zo gekozen dat de bewegingen niet te groot hoeven zijn, zelfs niet voor kinderen. We wilden bovendien een basic en toegankelijk product ontwikkelen dat eenvoudig op te bergen en te gebruiken is, zodat je geen tijd meer verliest tijdens de training. Je hoeft de ladder maar neer te leggen en je kan beginnen!"

Een in de praktijk geteste betrouwbaarheid en stevigheid

Een intuïtieve en herkenbare vorm is belangrijk. Maar veilig kunnen trainen, dat is onze prioriteit. Daarom hebben we de stevigheid van deze ladder streng getest. We hebben de sporten van de ladder met hun bijzondere vorm zwaar op de proef gesteld op de Kipstadiumvelden in Tourcoing, zodat we zeker konden zijn van hun stevigheid en stabiliteit. Het resultaat: je ladder beweegt niet en overleeft zonder kleerscheuren elke oefening.

David, testverantwoordelijke bij Kipsta, stelt de trainingsladder voor

"Een trainingsladder is onmisbaar geworden in de voetbaltraining, of dat nu in teams of individueel is. Hoe beter je coördinatie, hoe beter je voetbalt! Ook je balans en ritme hebben er baat bij. Het bereidt je voor op het tempo dat eigen is aan een voetbalwedstrijd. En er zijn meer dan 80 oefeningen mogelijk met een trainingsladder! Je krijgt overigens bij aankoop een oefeningsfilmpje toegestuurd via e-mail."

Wil je nog een stapje verder gaan in je trainingen? Probeer de DECATHLON COACH

De DECATHLON COACH-app is ontwikkeld voor sporters die trainingsschema's willen volgen opgesteld door gediplomeerde coaches. Er was al hardlopen en wandelen, en nu vind je in de app ook speciale schema's voor individuele voetbaltrainingen. Download nu snel de gratis app: https://www.decathloncoach.com/nl/home/

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

kader 100% Polypropyleen Riem 100% Polypropyleen Gespen 100% Messing

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

Afbeeldingen

Trainingsladder voor voetbal Essential 3,20 m oranje
Trainingsladder voor voetbal Essential 3,20 m oranje
Trainingsladder voor voetbal Essential 3,20 m oranje
Trainingsladder voor voetbal Essential 3,20 m oranje
Trainingsladder voor voetbal Essential 3,20 m oranje

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord