Trekkingrugzak voor dames 45+10 l AIRCONTACT LITE

€16000
Ref. : 8814838

Deze trekkingrugzak voor dames biedt een sublieme combinatie van draagcomfort en laag gewicht voor lange tochten over paden.

Deuter Aircontact Lite: rugzak uitgerust met een VariQuick-systeem om de rug te verstellen, een Aircontact Lite-rugvlak van schuim en heupvinnen voor een volledige ondersteuning

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Lichtgewicht

De rugzak weegt 1450 g

Draagcomfort

Het draagsysteem is snel en eenvoudig aan te passen aan de lengte van je rug

Ventilatie

Lendensteun, schouderriemen met perforaties en afneembare heupband

Technische informatie

Afmetingen

Inhoud 45 + 10 liter
Hoogte: 73 cm
Breedte: 30 cm
Diepte 26 cm

PFAS VRIJ

Dit deuter-product is vrij van per- en polyfluorchemicaliën. deuter vermindert daarmee het gebruik van giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid.

PFAS worden o.a. gebruikt als coating voor regenbescherming omdat ze water-, vuil- en vetafstotende eigenschappen hebben.

In plaats daarvan gebruikt deuter nu DWR-impregnering (Durable Water Repellency) die onschadelijk is voor de gezondheid en het milieu.

Op maat van vrouwen

SL-model voor vrouwen
De SL-ruglengte is specifiek voor vrouwen: vrouwen hebben namelijk gemiddeld een kortere rug dan mannen. Het draagsysteem van het SL-model is daarom iets korter dan bij de standaardrugzakken van deuter. Bovendien is het draagsysteem aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Meer informatie over de modellen.

Aircontact-rugsysteem

Zware lasten zijn makkelijker te dragen wanneer de drager en rugzak als één geheel werken. Dit is waar het Aircontact-systeem in het spel komt: het draagsysteem rust direct op het lichaam, waardoor de last dicht bij het zwaartepunt van het lichaam wordt gehouden. Dit garandeert volledige controle en een effectieve lastoverdracht. Tegelijkertijd zorgt het ademende Aircontact-rugsysteem voor een merkbare en aangename ventilatie dankzij een pompeffect bij elke beweging.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed verluchte plek, beschermd tegen licht.

Gebruikersbeoordelingen