Turnleertjes voor de ringen herenturnen

€1500
€2900 -48%
*Van 1/5/2023 en zolang de voorraad strekt
Ref. : 8500013

Onze turnleertjes voor de ringen zijn bedoeld voor turners van elk niveau en geschikt voor zowel trainingen als wedstrijden.

Deze turnleertjes voor de ringen bieden een optimale grip en steun. Ze werden langdurig getest door talrijke Franse topsportscholen, en goedgekeurd.

Kleur: Maangrijs

  • 0 Niet online beschikbaar
  • 1 Niet online beschikbaar
  • 2 Niet online beschikbaar
  • 3 undefined

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Grip

Het Europese leer garandeert een optimale grip bij al je oefeningen.

Slijtvastheid

Lab- en praktijktests staan garant voor de duurzaamheid en sterkte van het leer

Stabiliteit

Om je toesteloefeningen te doen met een goede grip.

Technische informatie

Waarom turnleertjes gebruiken?

De turnleertjes zorgen voor een goede grip op de toestellen zonder je onderarmen te veel te belasten. We raden sterk aan om er badstof polsbandjes onder te dragen.

Hoe de maat kiezen van je turnleertjes?

Eerste stap: meet je hand.
Voor turnleertjes voor de ringen moet je meten vanaf het begin van je handpalm tot aan het eerste vingerkootje van je middenvinger.

≤ 14 cm = maat 0
≤ 15 cm = maat 1
≤ 16 cm = maat 2
≤ 17 cm = maat 3

Hoe de maat kiezen van je turnleertjes? - vervolg

Tweede stap: passen.
Doe het turnleertje om je pols. De blauwe band moet onder je polsbeentje komen. Leg het turnleertje op je gestrekte hand en controleer of het uiteinde goed zit.
De leertjes voor de ringen hebben 2 gaatjes (voor je ring- en middenvinger), en een dik kussentje. Het uiteinde van het leertje moet tot het einde van het eerste vingerkootje van je middenvinger komen.

Onze tests

Allereerst hebben we het leer in ons lab onderworpen aan mechanische trek- en scheurtests en daarna werden de turnleertjes gedurende een lange periode zwaar op de proef gesteld in 4 turnclubs en 3 nationale en internationale topsportscholen. Dankzij hun strenge eisen konden we onze turnleertjes perfectioneren en de technische kwaliteit ervan valideren zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van onze gebruikers.

Hoe de turnleertjes schoonmaken?

Om ervoor te zorgen dat je turnleertjes lang meegaan, moet je ze op de juiste manier onderhouden. Opgelet, de turnleertjes zijn van leer, je mag ze dus niet met water schoonmaken. Verwijder na elk gebruik magnesiumresten van de leertjes. Stop ze daarna in een zakje. We raden aan dit zakje alleen te gebruiken voor je turnleertjes en het ook geregeld te wassen.

Onze producttests

Ons leer werd in onze labs onderworpen aan mechanische rektests om de scheurbestendigheid na te gaan. Daarna werden onze turnleertjes zwaar op de proef gesteld door 4 turnverenigingen en 3 nationale en internationale topsportscholen voor turnen. Dankzij hun strenge eisen konden we onze turnleertjes perfectioneren en de technische kwaliteit ervan valideren zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van onze gebruikers.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Koeienleer Weefsel 100% Polyester Gespen 100% Roestvrij staal

VOORRAADADVIES

Berg de turnleertjes na elk gebruik op in hun zakje.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet wassen, elk contact met scherpe voorwerpen vermijden

TESTS

Ontwikkeld door onze ingenieurs en onderworpen aan talrijke mechanische tests. Duurtests garanderen de sterkte en duurzaamheid van de leertjes.

Goedgekeurd door

Ontwikkeld in samenwerking met talrijke Franse en internationale topsportscholen, met turners van elk niveau (beginners tot gevorderden).

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Turnleertjes voor de ringen herenturnen
Turnleertjes voor de ringen herenturnen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord