ECODESIGN
Soortgelijke producten
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°

Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°

€6000
8612374

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze milieubewuste slaapzak Arpenaz 10° Dubbel waarin je comfortabel met 2 personen slaapt bij temp. rond 10°C.

10°C. Ons doel? Je een dubbele slaapzak voor 2 personen bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Hij is ook om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Vraag & Antwoord
Kleur: Petroleum blauw / GRIJS
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Optimale temperatuur

Voor 2 personen | Comforttemperatuur: 10°C | Limiettemperatuur: 5°C

Slaapkwaliteit

Afmetingen: 190 x 144 cm | Volledige rits

Eenvoudig transport

Gewicht: 2,9 kg | Volume: 54 l | Transportzakje Afmetingen zakje: 45x40x30 cm

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de wasinstructies

Ecodesign

We verven de garens in een spinbad om de milieu-impact te verkleinen

Technische informatie

We verkleinden de milieu-impact van dit product

Bij de ontwikkeling van dit product hadden we extra oog voor het milieu, door de gebruikte stof te verven met de 'dope dyed'-techniek.
Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en ook komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Samenstelling

Binnen- en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester wattering 300 g/m².

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken.
Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Je slaapzak wassen

Stop je slaapzak bij voorkeur in een wasmachine met een inhoud van minstens 8 kg, die kan je vinden in een wasserij. Sluit ook goed alle ritsen van je slaapzak.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Achtertas 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Kan niet aan een andere slaapzak worden geritst

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie.
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping. Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°
Tweepersoons kampeerslaapzak Arpenaz 10°

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord