VOETBALSCHOENEN VIRALTO III 3D AIRMESH FG MANGO

€5550
Ref. : 8843842

Ons team, zelf fervente voetballers, ontwikkelde deze voetbalschoenen voor de meest veeleisende spelers. Ze zijn geschikt voor echt gras en kunstgras.

Op zoek naar comfortabele en technische voetbalschoenen? Met het AIR MESH-bovenwerk en de multidirectionele FLEX-H-zool heb je alles om het veld te domineren!

 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 43 undefined
 • 44 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf €59
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Pascomfort

Bovenwerk in 3D AIR MESH, imitatiesuède versteviging, binnenzool met Poron®-pads

Levensduur

Een van de langste levensduren van alle geteste voetbalschoenen (168 XP*).

Flexibiliteit

Flexibel in alle richtingen met FLEX-H technologie en DUAL HARDNESS-systeem

Ball touch

De 3D AIR MESH-technologie staat garant voor een uitstekend balgevoel

Grip

Ronde noppen, voor veel grip op echt gras en kunstgras.

Voetsteun

Elastische geweven opening en nauwe aansluiting aan je voeten met veters.

Beperkt irritatie

De inlegzool heeft een irritatiewerend laagje

Technische informatie

DE KIPSTA 3D AIR MESH-TECHNOLOGIE VOLLEDIG UITGELEGD!

Om te domineren op het veld, moet je je goed voelen in je schoenen. Daarom hebben we de KIPSTA 3D AIR MESH-technologie ontwikkeld.
Je schoenen zitten nu nog comfortabeler, je hebt een beter balgevoel, je schoenen zijn steviger en je voeten kunnen beter ademen.
De technologie zit vooraan op deze VIRALTO III-voetbalschoenen, waar je voet het meest contact maakt met de bal. Dat gaat het spelplezier alleen maar vergroten.

FLEX-H-TECHNOLOGIE EN DUAL HARDNESS, WAT BETEKENT DAT?

Om wendbare spelers die zich krachtig afzetten en de ruimte tussen de lijnen opzoeken optimale flexibiliteit te bieden hebben we deze twee technologieën ontwikkeld en gebruikt. Dankzij de eerste, FLEX-H, vooraan op de buitenzool, kan de zool vervormen en de vorm van een horizontale "H" aannemen. De tweede, DUAL-HARDNESS, combineert het gebruik van TPU met verschillende hardheidsniveaus, voor meer flexibiliteit of stabiliteit naargelang de zones op de schoen.

"SAFE CARE" - VOETBALSCHOENEN MET MEER AANDACHT VOOR JE VOETEN DAN VOOR JE SPEL, BESTAAT DAT ECHT?!

We ontwikkelden deze voetbalschoenen in samenwerking met een sportpodoloog gespecialiseerd in profvoetbal. Samen met hem hebben we de verschillende concepten, systemen en technologieën van deze voetbalschoenen uitgewerkt en getest.
Zo is bijvoorbeeld specifiek onderzocht hoeveel noppen er op de buitenzool moesten komen, en welke vorm en positie ze moesten hebben om de verhouding tussen comfort en grip zo optimaal mogelijk te krijgen.

"OPTIMAL STRIKE ZONE", WAARVOOR DIENT DAT?

Omdat de veterlijn naar de zijkant is verschoven, is het contactoppervlak met de bal nu veel groter. De lijn ligt nu 10° meer naar buiten, waardoor de schoen over een optimale controle-, pass- en schietzone beschikt.
Kortom, vanaf nu heb je geen enkel excuus meer om niet het mooiste uit je voeten te toveren! Nooit meer gemiste aannames, passes die de mist ingaan en schoten die hun doel missen. Je coach en teamgenoten zullen blij zijn!

WIL JE WETEN HOE JE JE VOELT IN DE VIRALTO III-VOETBALSCHOENEN? WE LATEN JE EVEN KENNISMAKEN ...

Deze voetbalschoenen zijn het resultaat van allerlei keuzes, met één doelstelling voor ogen: een van de meest technische en comfortabele schoenen op de markt ontwikkelen!
Bovenwerk in 3D AIR MESH op de voorvoet, verstevigingen in schuim en imitatiesuède ter hoogte van de hiel, een originele voorgevormde zool met Poron®-pads en irritatiewerende bekleding; en ten slotte een heel elastische opening van de nieuwste generatie, voor een goede en stabiele ondersteuning van de voet.

EEN UITLEG OVER VIRALTO

VIRALTO, dat zijn vier modellen voetbalschoenen, allemaal ontwikkeld rond de thema's van comfort en flexibiliteit. Van de 4 modellen zijn er 2 in leer, en 2 andere in synthetisch materiaal. Elk model heeft zo zijn voordelen, passend bij jouw verwachtingen, eisen en budget.
De modellen zijn verkrijgbaar met FG-, MG/AG-, SG- en turfzool.
Niets houdt je nog tegen om de bal te krijgen waar je wilt en je tegenstanders gek te maken!

HOE ONDERHOUD JE JE VIRALTO III-VOETBALSCHOENEN?

Laat je je modderige voetbalschoenen na de training in je sporttas zitten en haal je ze er pas uit net voordat je weer het veld op gaat? NIET DOEN!!!
Om langer van je schoenen te genieten, zal je iets meer moeite moeten doen.
Je hebt de volgende accessoires nodig om de levensduur van je schoenen te verlengen:
- een dubbele borstel
- een onderhoudsset
- geurvreters
- een tas om ze op te bergen en te vervoeren.
Je vindt het allemaal op decathlon.be!

VASTE NOPPEN, TURF, KUNSTGRAS, SCHROEFNOPPEN: DE VERSCHILLENDE SCHOENZOLEN UITGELEGD ...

De VIRALTO is verkrijgbaar met 4 zooltypes. Ze passen bij het soort ondergrond waarop je speelt:
- TF (Turf): rubberen zool voor harde ondergronden of asfalt.
- FG (Firm Ground): de fameuze vaste noppen in TPU voor natuur- en lang kunstgras.
- MG/AG: (kunstgras): zool speciaal ontwikkeld voor kunstgras.
- SG (Soft Ground), voor zachte en modderige ondergrond, met een hybride zool met 6 schroefnoppen.

EEN UITLEG VAN ONS TEAM VOETBALFANATEN

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in Noord-Frankrijk en bestaat uit productmanagers, ingenieurs, designers, en een certificeringsafdeling die instaat voor de tests. In die microkosmos van voetballiefhebbers wordt alles in het werk gesteld om de beste voetbalschoenen te ontwikkelen, op basis van een reeks criteria.
We presenteren je vandaag dan ook met veel trots deze Viralto III-voetbalschoenen, die comfort, technische eigenschappen en prestaties koppelen aan een topprijs!

PERSONALISATIE

Elke voetballer is uniek. Daarom kun je je naam, voornaam of iets anders op je schoenen laten zetten in het atelier van je DECATHLON-winkel.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 100% Thermoplastisch Polyurethaan Bovenwerk van de schoen 70% Polyurethaan, 30% Polyester Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Haal de schoenen na elk gebruik uit je sporttas. Maak ze schoon met een borstel en berg ze op een droge plek op. Gebruik geurvreters om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan.

GEBRUIKSAANWIJZING

Mag niet in de wasmachine of onder de douche, niet afspuiten.

TESTS

Onze voetbalschoenen worden ontwikkeld, getest en goedgekeurd met prof- en amateurvoetballers, met als doel technische producten van hoogstaande kwaliteit af te leveren.

Goedgekeurd door

De voetbalschoenen VIRALTO III zijn ontwikkeld en goedgekeurd in samenwerking met onze partner-sportpodoloog, die gespecialiseerd is in profvoetbal.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord