Voetbaltas ESSENTIAL 20 liter blauw

€900
Ref. : 8580082

We ontwikkelden deze schoudertas om je sportspullen in te vervoeren. Je kan de tas gemakkelijk in het eigen zakje opbergen.

Weet je niet waar je je tas moet laten als je ze niet gebruikt? We ontwikkelden deze compacte en stevige schoudertas die je kunt opvouwen in het zijzakje en dus thuis gemakkelijker kunt bewaren.

Kleur: Nacht indigoblauw / FLUO ROOD

20 LITRES Niet online beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Volume

20 liter. Handbagageformaat. Afmetingen (uitgevouwen) = 40 x 23 x 20 cm

Compactheid

Opvouwbaar in het zijzakje | Opgevouwen tas = 23 x 20 x 10 cm

Meerdere vakken

2 vakken: 1 groot hoofdvak en 1 zijvak.

Levensduur

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Technische informatie

Ontwikkeling van de schoudertas ESSENTIAL 20L

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Dit model kan je in zichzelf opvouwen, zodat je de tas gemakkelijk overal mee naartoe neemt en thuis opbergt. Deze tas kan ook dienen als reistas.

Afmetingen en gewicht van de schoudertas ESSENTIAL 20 L

Tas opgevouwen 23 x 20 x 10 cm
Tas uitgevouwen 40 x 23 x 20 cm
261 gram

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu gewoon voor je plezier speelt, alleen of in een club, we moeten allemaal onze sportuitrusting kunnen meenemen. Daarom hebben we de ESSENTIAL-tassen ontworpen voor elke draagwijze, met een onmisbare indeling in vakken zodat je je schone en vuile spullen van elkaar kunt scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot het essentiële teruggebracht, zonder ergens in te leveren op bruikbaarheid of stevigheid.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan Voering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plek.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord