Onderhoud &  Reparatie

Volledig fietsonderhoud

Vanaf
€8500

Heeft je fiets een grondige opknapbeurt nodig? Reinigen, smeren, invetten en vervangen van versleten onderdelen ... onze technici maken je fiets weer als nieuw.

Dit volledige onderhoudsbeurt geeft je fiets een tweede leven! Controle, aanspannen, afstellen, smeren, invetten van rollende onderdelen, vervangen van versleten onderdelen, we doen het allemaal!

De prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Neem contact op met jouw Decathlon winkel voor een offerte.

Technische informatie

Tip

We raden je deze opknapbeurt aan als je regelmatig fietst of als je fiets een paar manden heeft stilgestaan. Bij dit volledige onderhoud doen we de nodige reparaties aan je fiets en vervangen we beschadigde of versleten* onderdelen. Met deze onderhoudsbeurt kan je er weer van op aan dat je fiets topfit is om weer kilometers te vreten.
*Zie lijst van inbegrepen werken

Dit onderhoud omvat:

- Grondige check-up van de fiets
- Afstellen van stuurpen, balhoofdstel, kanteling en aanspanning van de remhendels
- Afstellen van remblokken en van voor- en achterremkabels
- Aanspannen van cranks, pedalen en tandwielen
- Afstellen en smeren van voor- en achterderailleurs en van de shifters
- Rechten van de wielen en afstellen van de wielnaven
- Vervangen van onderdelen

Dit onderhoud omvat niet:

Het aanspannen, afstellen, smeren en invetten van rollende en draaiende onderdelen. Het vervangen of onderhouden van hydraulische onderdelen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

We raden aan je fiets niet te stallen in een vochtige omgeving, tegen andere fietsen of op de grond, en om je fiets na elke rit goed schoon te maken.

GEBRUIKSAANWIJZING

Vervangen/onderhoud van hydraulische onderdelen is niet incluis