VERLAAGDE PRIJS
Soortgelijke producten
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid
Wandelschoenen voor dames NH100 Mid

Wandelschoenen voor dames NH100 Mid

€2000
8492102

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de halfhoge schoenen MH100 voor wie af en toe door de velden, in het bos of aan zee wandelt bij droog weer.

Onze motivatie? Je comfortabele en lichte schoenen bieden die goed antislip zijn op alle natuurpaden met weinig hoogteverschillen. En dat voor een heel betaalbare prijs!

Vraag & Antwoord
Kleur: Graniet / Laguneblauw
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Schokdemping

Demping aan de hiel met een EVA pad van 6 mm, geschikt voor natuurpaden

Grip

TPR-zool met profiel van 3,5 mm, geschikt voor natuurpaden

Fit

Hoog, soepel bovenwerk | Vetersluiting met 6 ogen of haakjes

Pascomfort

Binnenzool uitneembaar zodat je hem kan vervangen door een orthopedische zool

Slijtvastheid

Synthetisch inzetstuk aan de neus om beter bestand te zijn tegen slijtage

Grip

Het zoolmateriaal en profiel van 3,5 mm zorgen voor een optimale modderafvoer

Gebruiksgemak

Hoog model, verhindert dat steentjes of twijgjes in de schoen komen

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 318 g in maat 39

Technische informatie

Antislip zolen

We gebruiken een specifieke rubberformule die is ontwikkeld in onze laboratoria om de grip en slipvastheid van deze zool te optimaliseren. We gaan systematisch op zoek naar het beste compromis om zowel op een drassige ondergrond (slipvastheid) als een droge ondergrond (grip) te bewegen.

Ontwikkeld om te wandelen

Onze wandelschoenen zijn ontwikkeld voor gebruik op wandelpaden. We kiezen en testen de materialen van de zool en het bovenwerk specifiek voor wandelen op een zachte bodem (zoals bospaden) en harde bodem (zoals rotspaden). Lopen over een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Weerstandtests

We doen ook tests in ons laboratorium op de volgende aspecten: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde slijtage. Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

Welke sokken passen bij de Quechua schoenen NH100 mid?

De schoenen zijn niet erg ademend, maar voldoende om het transpiratievocht af te voeren. We raden aan om er de wandelsokken 50 mid in te dragen: die bevatten katoen dat het vocht absorbeert en zijn van bouclettegaren dat het vocht afvoert van de voet. Ze komen ook hoog genoeg om je enkel te beschermen tegen wrijving van de schoen. Een uitstekende combinatie om blaren te voorkomen.

Onze milieuvisie

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 56.5% Polyethyleentereftalaat (PET), 43.5% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden je aan om de schoenen op te bergen op een luchtige plek, beschermd tegen licht en vocht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet aan te raden voor wandelen in de regen, bergen of op asfalt

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie.
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten in de volle natuur getest, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadrices en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.
Deze schoenen werden door wandelaarsters getest op bospaden om hun comfort en slijtvastheid te garanderen.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord