Waterdichte golfschoenen voor heren MW500 wit en antracietgrijs

€8000
Ref. : 8767324

Onze INESIS-teams ontwikkelden deze schoenen voor comfortabel golfen bij temperaturen tussen 10°C en 20°C.

Deze schoenen zijn blijvend waterdicht. Het nieuwe zooltype dat drie materialen combineert zorgt bovendien voor een heerlijk comfort en een optimale grip, ook op natte banen!

Kleur: Sneeuwwit / Carbongrijs / OKER

 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar
 • 43 Niet online beschikbaar
 • 44 Niet online beschikbaar
 • 45 Niet online beschikbaar
 • 46 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar
 • 48 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

 • Gratis afhaling in de winkel
 • Gratis levering vanaf 59€
 • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
 • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Grip

Harde rubberen spikes voor meer grip.

Waterdichtheid

De schoenen hebben een waterdicht membraan.

Pascomfort

Soepele en flexibele EVA-zool voor meer comfort.

Gewicht

De schoenen wegen 760 g per paar in maat 43.

Technische informatie

Blijvend waterdicht

Ons team bouwde de MW500 op rond een binnenschoen met waterdicht membraan. Die binnenschoen zit om de hele voet. Ook aan de details hebben we gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het 'gootje' dat de aansluiting vormt tussen het bovenwerk en de tong, zodat het water niet in de schoen kan dringen.

De MW500 is waterdicht dankzij de constructie, niet door een behandeling van het buitenoppervlak. Deze schoenen zijn dus hun hele levensduur lang waterdicht, niet enkel de eerste keren dat je ze draagt.

Een 3-delige zool

Als je weet hoe belangrijk voldoende ondersteuning van de voeten is bij het golfen, is een goede zool cruciaal om golfers een optimaal contact te bieden met de ondergrond.

We brachten grip, comfort en slijtvastheid samen. Bij gematigde temperaturen of wisselvallig weer kan de grond droog of nat zijn. Daarom bedachten onze ingenieurs een 3-delige zool:

Een deel in rubber.
Een deel in TPU, voor een goede grip op drassig terrein.
Een EVA-tussenzool, voor een uitzonderlijk loopcomfort.

Ontwikkeld op basis van de belasting bij een swing

Sophie, onze productingenieur voor onze schoenen, werkte samen met de mensen van Sportslab. Zij hebben een studie ontwikkeld die helpt om enerzijds te bepalen wat de drukzones zijn afhankelijk van de intensiteit, en anderzijds de richting van die belasting bij een swing, en dat voor zowel de linker- als de rechtervoet.

Tot in de kleinste details

Zo kwamen we uit op een asymmetrische zool, waarbij alle noppen een bepaalde functie vervullen: lengte, breedte, hoogte ... ze zijn allemaal anders! Ze zijn ook zo over het zooloppervlak verdeeld dat ze overeenstemmen met de drukzones terwijl je loopt of bij een swing. Door heel minutieus aan die noppen te werken, is de grip verbluffend en blijft de slijtage beperkt.

De buitenzool is ook wat opengewerkt, voor meer flexibiliteit en een lichter eindresultaat.

Het comfort van EVA

De golfschoenen Inesis MW500 zijn uiterst comfortabel. Dat heeft enerzijds te maken, zoals al gezegd, met de flexibiliteit en de soepelheid van de rubberen buitenzool, maar ook met de dempende eigenschapen van de tussenzool in EVA-schuim. Dat is een materiaal dat vooral veel wordt gebruikt in hardloopschoenen. We hebben gebruikgemaakt van de expertise van de ingenieurs van de Decathlon-huismerken voor hardlopen en trailrunning. Zij hebben die exclusieve EVA-soorten ontwikkeld.

Een dynamischer bovenwerk

Terwijl ze voor de Inesis Grip Waterproof waren begonnen bij nul, konden Erik en Tanguy dit keer teruggrijpen naar het ontwerp van de vorige versie om het bovenwerk van de Inesis MW500 te ontwikkelen.

Het kwam erop aan de identiteit van de Inesis Grip Waterproof te behouden, en tegelijk wat meer dynamiek en gebruikscomfort in de lijnen van deze schoen te verwerken. Zo is de voorvoet nu gemaakt uit één deel, wat de soepelheid enorm ten goede komt. En dan is er nog alles wat je niet ziet.

Getest in alle omstandigheden

Doordat we kunnen rekenen op testpersonen overal in Frankrijk en doordat de tests van de MW500 gestart zijn midden in de winter, konden we de schoen onderwerpen aan zwaardere omstandigheden dan die waarvoor hij bedoeld is. Zo werd de MW500 getest op heel veel verschillende golfbanen en terreinen: modder, zand, vochtig en droog terrein, ... Deze veelzijdige golfschoenen presteren werkelijk overal!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 70% Ethyleen Vinyl Acetaat, 20% Synthetisch rubber, 10% Thermoplastisch Polyurethaan Bovenwerk van de schoen 90% Polyurethaan, 10% Polyester Voering en sok 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Berg je schoenen op een droge plaats op.
Plaats je schoenen niet op een warmtebron.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd op het golfterrein Inesis Golf Park, in het noorden van Frankrijk. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze ontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord