Zonnebrandcrème 2-in-1 voor gezicht en lippen SPF 30

€600
€30000/L
Ref. : 8828112

Ontwikkeld om de licht getinte huid te beschermen tegen de zon tijdens buitenactiviteiten. SPF 30 voor hoge uv-A- en uv-B-bescherming.

Klein en handig: crème 20 ml / stick 2 g. Zweetbestendig en beschermt je tijdens je sportactiviteiten in de sneeuw (sterke weerkaatsing). 2-in-1 zonbescherming om overal mee naartoe te nemen.

20ML Niet online beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf 59€
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Zonbescherming

Crème SPF 30 en lipstick SPF 50+, hoge uv-A- en uv-B-bescherming.

Hydratatie

Hydraterende formule. Dermatologisch getest.

Bestand tegen zweet

Zweetbestendige formule.

Eenvoudig transport

11,7 x 3,4 x 2,2 cm. Past in elke zak.

Technische informatie

HERKOMST

Made in France

Ecotoxiciteitstesten door een onafhankelijk lab

De formules doorstonden de tests op ecotoxiciteit voor algen en koralen volgens de norm ISO 10253 / ISO 8692 die werden uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.
De testresultaten toonden aan dat onze formules in normale gebruikomstandigheden geen schadelijke gevolgen hebben voor de zeefauna en -flora.

VOLDOET AAN DE WET VAN HAWAÏ

Om het onderzeese ecosysteem te beschermen, heeft de staat Hawaï besloten om het gebruik van bepaalde chemische stoffen in zonnebrandmiddelen te verbieden door het goedkeuren van de Hawaï-wet die op 1 januari 2021 van kracht werd. Deze wet bevat een lijst van chemische stoffen, zoals oxybenzone en octinoxaat, die vaak worden aangetroffen in zonnebrandmiddelen en koralen kunnen aantasten of zelfs vernietigen. Onze formules voldoen aan deze eis.

PRODUCTOMSCHRIJVING: ZONNEBRANDCREME

Beschermingsindex 30: hoge bescherming. Uv-A / uv-B. Hydraterend. Niet plakkerig. Waterbestendig. Dermatologisch getest.

PRODUCTOMSCHRIJVING: LIPSTICK VOOR ZONBESCHERMING

Lippenstift geïntegreerd in de dop. Index 50 +. Zeer hoge uv-A/uv-B-bescherming. Hydraterend. Zeer goed bestand tegen water en zweet.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Smeer je in 20 minuten voordat je de zon in gaat.
Breng royaal en gelijkmatig aan en smeer je minstens om de 2 uur opnieuw in. Blijf uit de zon tijdens de uren dat deze het felst schijnt. Een zonnesteek is gevaarlijk, vooral voor kinderen. Stel baby's en jonge kinderen niet bloot aan de zon en aan hitte.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Vermijd contact met kleding.

KWALITEITSVERBINTENIS (1/2)

Decathlon gaat verder dan de internationale cosmeticaregelgeving en heeft meer dan 1000 controversiële stoffen verboden die we niet in onze producten willen terugvinden, zelfs als ze op de markt zijn toegelaten. Bijvoorbeeld erkende hormoonontregelaars en bepaalde conserveermiddelen.

KWALITEITSVERBINTENIS (2/2)

Wat betreft uv-filters zijn we zeer veeleisend en laten we in onze producten slechts een kleine lijst uv-filters toe die zijn goedgekeurd door onze toxicoloog, omdat bewezen is dat ze het minst schadelijk zijn voor onze gezondheid of het milieu.

Overige informatie

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

TESTS

Getest volgens de geldende normen voor cosmetica door een onafhankelijk laboratorium.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord