SUBEA

Mondstuk voor ademautomaat SCD monodensiteit heren silicone zwart

€600
Ref. : 8334361

Ons ontwerpteam van Subea, zelf duikers, ontwikkelde dit mondstuk dat past op alle ademautomaten.

Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen.

Kleur: ZWART

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Mondcomfort

Exclusief anatomisch mondstuk ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.

Vlotte montage / demontage

Past op elke ademautomaat. Vastzetten met een spanbeugel.

Technische informatie

De ademautomaten van Subea: exclusief anatomisch mondstuk!

Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende diktes van het materiaal (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.

Onderhoudstips

Om de garantie te behouden, raadt Subea aan om de ademautomaat regelmatig te laten controleren en onderhouden na 100 duiksessies, een intensief seizoen of lange tijd van inactiviteit.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Onderstel 100% Siliconen

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

TESTS

Alle automaten werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, als deskundige en onafhankelijk consultant.

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord