CARBOLOADER NEUTRAL 500G

€1550
€3100/kg

Een neutrale sportdrank die de koolhydraatvoorraden in de spieren aanvult voorafgaand aan zware en/of lange inspanningen.

500 g

Uitsluitend online verkocht en verzonden door 3ACTION SPORTS NUTRITION

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

3Action Carboloader, is een neutrale sportdrank, ontwikkeld voor het aanvullen van de koolhydraatvoorraden in de spieren, zonder overvloedig te moeten eten. 3Action Carboloader wordt over het algemeen gebruikt voorafgaand aan zware en/of lange inspanningen of tijdens trainingskampen. Dankzij de neutrale smaak, kan de Carboloader ook toegevoegd worden aan alle dranken (zonder koolzuur) en voeding zoals yoghurt, pap of pastasaus. 3Action Carboloader zit niet enkel vol energie maar verkort eveneens de hersteltijd gedurende bv. trainingskampen en zorgt voor een optimale glycogeenopslag.

KENMERKEN:

96% koolhydraten
Licht verteerbaar
Ideale bron van koolhydraten om het lichaam van energie te voorzien
Smaakloos > gemakkelijk toe te voegen aan dranken en verschillende voedingsmiddelen
Vervangt eten van grote hoeveelheden pasta, aardappelen etc.
Geen kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of bewaarmiddelen
Gluten-en lactosevrij

Smaak: Neutraal

Gebruiksaanwijzing: Los 3 maatschepjes (=60g) op in 500ml water (1 bidon). 3Action Carboloader kan vanaf 3 dagen (bv. 3 bidons/dag) voor de inspanning gebruikt worden, afhankelijk van de zwaartegraad van de inspanning. Kan ook aan bepaalde voedingsmiddelen toegevoegd worden (o.a. yoghurt, pap, pastasaus, soep) om de koolhydraatopname te verhogen. Voeg dan 1 maatschepje (=20g) toe.

**Beschikbaar in: **Potten met een inhoud van 0,5kg. Om de kwaliteit en houdbaarheid te bevorderen is het poeder extra verpakt in zakken van 0,5kg.

Technische informatie

  • Wanneer VOOR DE INSPANNING
  • Farmateutische vorm Poeder
  • Gewicht (in g) 500 g
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

**Ingrediënten:** maltodextrine, suiker, dextrose, isomaltulose* (Palatinose) (5%), zout, anticoagulant: tricalciumfosfaat. (*) Isomaltulose is een bron van glucose en fructose.

Gebruikersbeoordelingen