Elektrische Suppomp met accu 20PSI supboards, luchtbedden, rubberboten zwembaden

€19900

SUP-pomp: Eenvoudig, snel opblazen in enkele minuten. Inflatie/deflatie, accu/12V/adapter opties. Snel opladen, voor opblaasbare items, automatische stop bij gewenste druk.

Kleur: DONKERGRIJS / ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door HeVer

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De PUFFER AB D13 Pro Elektrische Suppomp, is weer een stapje hoger dan de D12Pro voor alle watersportliefhebbers die streven naar ultieme prestaties en gebruiksgemak! Uitgerust met 6x krachtige 2600 mAh accu's en een indrukwekkende output van 5200 mAh en vermogen van 160 Watt, is deze pomp een ware krachtpatser voor jouw watersportavonturen. Tevens is deze suppomp op te laden en te gebruiken via de 12V aansluiting van de auto en is voorzien van een 12.000mAh Powerbank om ook diverse andere apparaten op te laden. Voor in het donker is de pomp ook nog voorzien van een LED-lamp
Zeer precieze drukregeling met 0.1 PSI resolutie voor nauwkeurige en veilige drukregeling.
Deze Suppomp blaast jouw favoriete opblaasbare items razendsnel op. In slechts 2 uur opgeladen en 360 Liter per minuut en 85 L/PM met compressorstand om de gewenste hardheid en PSI te verkrijgen kun je jouw SUP-board in slechts enkele minuten opblazen tot wel 20 PSI, zodat je snel het water op kunt en van jouw avontuur kunt genieten!
Deze D13 Pro is niet alleen perfect voor SUP-paddleboards, maar ook voor diverse andere opblaasbare items. Of je nu met vrienden een opblaasbare boottocht plant, een ontspannen dag op het strand doorbrengt, of kampeert en jouw luchtbedden wilt opblazen, deze pomp biedt enorm veel gemak.
Let op! Zodra het op te blazen item vol is en er moet druk (PSI) worden opgebouwd, zal de compressor inschakelen, het aantal DB's is dan tussen 80 en 85 db

Technische informatie

  • BREEDTE 16 cm
  • HOOGTE (in cm) 8 cm
  • LENGTE (in cm) 19 cm
  • DRUK (in psi) 8 tot 25 PSI
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen