L-Arginine Poeder - Smaakloos - 300 gram

€1395
€4650/kg

Makkelijk in te nemen L-arginine poeder

300 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Body & Fit Sportsnutrition B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Arginine behoort tot de 20 aminozuren. Het is niet een essentieel aminozuur, maar het kan semi-essentieel worden doordat er in het lichaam een tekort kan ontstaan.

Wilt u uw prestatiedoelen ondersteunen in de sportschool, op het veld of op de baan? L-arginine is een essentieel aminozuur en voorloper van stikstofmonoxide (NO). Ons poeder is een gemakkelijke manier om 1,5 g L-arginine per portie te consumeren. Gebruik daarom L-arginine-poeder als onderdeel van een pre-workoutdrank, gecombineerd met cafeïne, bèta-alanine, citrulline-malaat en BCAA's.
100% vrije vorm L-Arginine per serving Arginine in de meest pure vorm 200 doseringen per verpakking Arginine behoort tot de 20 aminozuren. Het is een semi essentieel aminozuur, omdat het lichaam te kort kan schieten en zichzelf dan niet hersteld. Neem 1-2 maal daags 1500 mg (1/2 theelepel) L-Arginine.
Aanbevolen inname momenten zijn 's ochtends, voor het slapen gaan en voor het sporten.

Samenstelling L-Arginine poeder
Netto inhoud: 300 gram
Hoeveelheid per dosering: 1500 mg
Dosering per verpakking: 200

Ingrediënten: L-Arginine. L-Arginine Powder contains free form L-Arginine, one of the 20 amino acids our body needs. Want a boost? Choose this supplement!

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen