Opblaasbare boot voor 3 personen - Hydro Force Ranger Elite X3 Set

€26700

Het Tritech™ materiaal, met zijn 3-laagse versterking, maakt het mogelijk om samen met twee vrienden moeiteloos de uitdagingen van wild water aan te gaan.

Kleur: GRIJS / GROEN

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Mijn Sporttoestel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met de Hydro Force Ranger Elite X3 til je jouw raftingervaring naar een hoger niveau. Het Tritech™ materiaal, met zijn 3-laagse versterking, maakt het mogelijk om samen met twee vrienden moeiteloos de uitdagingen van wild water aan te gaan. De Ranger Elite X3 is behandeld met Ultra-Fresh®, een antimicrobiële behandeling die de groei van geurveroorzakende bacteriën, schimmels of meeldauw tegengaat.

De opblaasboot is voorzien van 2 verwijderbare zitkussens, een uiterst stevige en comfortabele opblaasbare bodem, en 3 luchtkamers. Een kluisje is ingebouwd om belangrijke spullen veilig op te bergen; deze is bevestigd met een stalen kabel in de boot. Bij de boot worden een paar 152 cm lange aluminium roeispanen en een handpomp geleverd. Veiligheidstouwen omringen de boot, terwijl handvatten aan de voor- en achterkant het dragen vergemakkelijken. Verstelbare roeidollen zorgen voor een comfortabele roeiervaring. Wil je meer snelheid? Aan de achterkant van de boot bevinden zich motorbevestigingsnokken, waarop een motorsteun en een motor van 2,2 kW (3 pk) kunnen worden bevestigd (let op: niet inbegrepen). Wanneer je klaar bent met varen, kun je de boot eenvoudig leeg laten lopen met de twee speciale schroefdoppen. Na het drogen berg je de boot moeiteloos op in de meegeleverde draagtas.

Kenmerken:

Capaciteit: 3 personen
De boot is geschikt voor drie volwassenen en kan een belasting van 400 kg aan.

Materiaal: TriTech
De boot is vervaardigd van superieur 3-laags materiaal: een stevige polyester gaas-kern tussen twee lagen gelamineerd PVC. Dit materiaal is bestand tegen extreme omstandigheden, waaronder zeewater, UV-straling, benzine, olie en scherpe objecten.

Elektrisch varen:
De boot is geschikt voor elektrisch varen en kan een motor van 2,2 kW (3 pk) dragen. Aan de achterzijde van de boot kun je een motorsteun en buitenboordmotor bevestigen (beiden niet inbegrepen).

Inclusief:

1 paar aluminium peddels (1,52 m)
2 uitneembare kussens
Air Hammer® handpomp
Manometer
Reparatiesetje
Over Hydro Force®:
Hydro Force is de watersportcollectie van Bestway. Het doel van Hydro Force is om watersport voor iedereen toegankelijk te maken, en dat is gelukt. De opblaasbare boten van Hydro Force maken watersport leuker, eenvoudiger en haalbaar voor iedereen, dankzij hun brede assortiment en scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Afmetingen (LxBxH): 295 x 130 x 46 cm
Capaciteit (personen): 3 personen
Gewicht: 15,6 kg
Maximale belasting: 400 kg

Bestel 'm nu en geniet binnenkort op het water, samen met vrienden en familie!

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 130 cm
  • Hoogte (in cm) 46 cm
  • LENGTE (in cm) 295 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen