Opblaasbare boot met accessoires voor 4 personen - Mariner 4

€39500

De Intex Mariner 4 verwelkomt een kwartet volwassenen met een vorstelijke belastbaarheid van 400 kilogram.

Kleur: GRIJS

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Mijn Sporttoestel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Intex Mariner 4 onthult zich als een compacte en weldadige opblaasbare boot, gecreëerd uit bijzonder stevige componenten. Deze opblaasbare boot omarmt een breed scala aan recreatieve vaarervaringen en vistrips. De Intex Mariner 4 biedt drie opblaasbare zitkussens die comfort hoog in het vaandel dragen tijdens je tocht op het water. Bovendien voorziet de Intex Mariner 4 extra beenruimte, een robuuste kunststof onderkant en twee toegewijde hengelsteunen. Verrijkt met drie luchtkamers, houdt de Intex Mariner 4 je te allen tijde veilig, zelfs als een van de luchtkamers een onverwachte lek zou hebben. De Intex Mariner 4 wordt gekoesterd door een omhullende beschermingsstrip rondom de omtrek van de boot. Voor een onwrikbare veiligheid is het dragen van een reddingsvest of zwemvest sterk aanbevolen tijdens het besturen van de Intex Mariner 4.

De Intex Mariner 4 verwelkomt een kwartet volwassenen met een vorstelijke belastbaarheid van 400 kilogram. Uitgerust met twee quick-fill/fast-deflate ventielen maakt de Intex Mariner 4 het opblazen en snel weer leeg laten lopen een fluitje van een cent. Het ensemble van de Intex Mariner 4 Set wordt afgesloten met een I-balk bodem die extra comfort en stabiliteit brengt. Het ensemble wordt ook rijkelijk bedeeld met handgrepen en riemsluitingen, zoals vanzelfsprekend. Het totale gewicht van de Intex Mariner 4 bedraagt 42 kilogram.

De Intex Mariner 4 is eveneens ontworpen om een buitenboordmotor te accommoderen. Wees echter bedacht op het feit dat de montage van een elektro- of benzinemotor een motorsteun vereist. Beide motor en motorsteun dienen afzonderlijk besteld te worden.

Bijkomende meegeleverde accessoires van de Intex Mariner 4:

Reparatieset
Opbergtas voor buitenboordmotorbatterij
Drie opblaasbare zitkussens
Twee peddels
Handpomp
Aantal personen 4 personen
Met peddels
Geschikt voor een buitenboordmotor
Inclusief hengelsteunen
Max. belasting 400 kg
Maximale belasting 400 kilogram
Lengte 328 cm
Afmeting (opgeblazen) 328 x 145 x 48 cm (l x b x h)
Afmeting (verpakt) 54 x 94 x 32 cm (l x b x h)
Meegeleverde accessoires Handpomp, Opbergtas, Opblaaskussens, Peddels, Pomp
Gewicht 42 kg
Garantie 1 jaar garantie
EAN-code 6941057463766
Materiaal PVC
Kleur Lichtgrijs

Bestel deze hoogwaardige opblaasbare kajak voor twee personen nu en ga binnenkort onbezorgd het water op, samen met vrienden en familie!

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 145 cm
  • Hoogte (in cm) 48 cm
  • LENGTE (in cm) 328 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen