KED MTB fietshelm Pector ME-1

€15000

Gewicht: 350g - BOA - 14 ventilatieopeningen - Fidlock - NTA - Raster gesp met kinstuk - Mips - Verstelsysteem - Vizier afneembaar en in hoogte verstelbaar

Kleur: ZWART / ZWART / WIT

58-61 CM Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Le coq wielerartikelen

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Of het nu gaat om een klassieke mountainbike of een E-MTB: de KED® PECTOR ME-1 is een van de veiligste en meest comfortabele mountainbikehelmen ter wereld. Hij voldoet aan de NTA 8776 norm voor S-pedelecs en e-bikes en kan daardoor aanzienlijk meer botsenergie absorberen dan conventionele fietshelmen - en hij is aangenaam licht. Bovendien is de PECTOR ME-1 uitgerust met het Mips® Brain Protection System. Comfort begint zodra je hem opzet. Het in de hoofdring geïntegreerde BOA® Fit System maakt verstellen kinderspel en zorgt voor de perfecte pasvorm in een handomdraai. De intelligente ventilatie draagt ook bij aan het zeer goede draagcomfort, zelfs als je een hele dag op pad bent. Het vizier kan in drie stappen met één hand worden versteld. Het bandsysteem overtuigt met de ingenieus eenvoudig te gebruiken, magnetische FIDLOCK®-sluiting.

MIPS
De EPS binnenschaal van de KED helmen zorgt voor maximale schokabsorptie bij een val. Het in de helmschaal geïntegreerde Mips Brain Protection System biedt extra bescherming voor de hersenen bij een schuine impacthoek. De rotatiekrachten die in dit geval op de hersenen inwerken, kunnen hersenbeschadiging veroorzaken. De wrijvingsarme helmschaal van het Mips® Brain-Protection-System maakt een verschuiving van 10-15 mm in alle richtingen mogelijk bij een schuine impacthoek. De rotatiekrachten die op de hersenen inwerken, kunnen dus efficiënt worden verminderd.

BOA® Fit verstelsysteem
Het BOA® Fit-verstelsysteem is de referentie voor verstelsystemen in veel sportproducten en heeft zich al miljoenen keren bewezen. Met de ingenieus eenvoudige bediening met één hand kan de fijnafstelling van de balhoofdring ook tijdens het fietsen worden uitgevoerd. Het ergonomische BOA® Fit verstelsysteem garandeert een veilige en perfecte pasvorm in alle situaties.

FIDLOCK® riemgesp
Een FIDLOCK® gesp maakt het veilig sluiten van het gordelsysteem geniaal eenvoudig. Dankzij de combinatie van magnetische kracht en mechanische vergrendeling sluit het FIDLOCK®-slot vrijwel automatisch en kan het met slechts één hand worden bediend.

Technische kenmerken:
- Gewicht: 350g
- Ontworpen in Duitsland
- BOA
- Snapslot
- NTA
- verstelsysteem
- Raster slot met kinstuk
- Mips

Technische informatie

  • Leeftijd 10 jaar
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen