Sena Bluethoot Smart M1 MTB-helm

€21150

Draadloze Bluetooth-communicatie komt naar de M1 headset. Sena technologie doorbreekt barrières en stimuleert delen via live chat.

Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

L Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

HANDS-FREE COMMUNICATIE
De geïntegreerde luidsprekers bevinden zich boven de oren, zodat ze de gehoorgang niet belemmeren. Daarom kunt u zich dankzij dit ontwerp bewust blijven van uw omgeving terwijl u naar muziek luistert of met vrienden chat. De ingebouwde microfoon is voorzien van Sena's gepatenteerde Advanced Noise Control™ technologie die ongewenste windruis vermindert tijdens communicatie.

VERBONDEN TIJDENS HET RIJDEN MET BLUETOOTH INTERCOM
De M1 is voorzien van een vier-weg Bluetooth® intercom, zodat je kunt communiceren met andere mountainbikers die een helm dragen die is uitgerust met Sena Bluetooth. Tot vier mensen kunnen verbinding maken en praten op het spoor binnen een straal van 900 meter.

VEILIGHEID EN COMFORT EERST
Het LED-achterlicht maakt de rijder beter zichtbaar, terwijl het meegeleverde vizier beschermt tegen de zon.

KOPPEL UW SMARTPHONE OM UW ERVARING TE VERBETEREN
Door uw smartphone via Bluetooth met de headset te koppelen, kunt u met de M1 GPS-navigatie horen, telefoongesprekken beantwoorden, meldingen van fitness-apps ontvangen en naar uw favoriete nummers luisteren. De headset heeft ook een ingebouwde FM-radio, waarmee u kunt afstemmen op lokale radiozenders.

DE SENA UTILITY APP GAAT MET U MEE
De Sena Utility app geeft je de controle over de functies van de M1. Hiermee kunt u eenvoudig een intercomgroep maken, uw favoriete FM-zendervoorkeurzenders opslaan en onderweg de snelstartgids van het product raadplegen. U kunt ook de Smart Intercom Pairing functie van de app gebruiken om snel een QR code te scannen op de telefoon van een vriend en direct uw headsets aan elkaar te koppelen!

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Voorgevormde polycarbonaat helmschaal met EPS voering

Gebruikersbeoordelingen