Sena Mesh Smart M1 EVO MTB-helm

€24300

De M1 EVO ATV-headset biedt naadloze draadloze audiocommunicatie op het pad. Sena's bewezen communicatietechnologie doorbreekt barrières.

Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

M Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

EEN ONTWERP VOOR HANDS-FREE COMMUNICATIE
De geïntegreerde luidsprekers zijn opzettelijk boven de oren geplaatst om de gehoorgang niet te belemmeren. Dankzij dit ontwerp kunt u dus alert blijven op de omgeving terwijl u naar muziek luistert of met vrienden chat. De geïntegreerde microfoon is voorzien van Sena's gepatenteerde Advanced Noise Control™ technologie die ongewenst windgeruis vermindert tijdens communicatie.

MESH INTERCOM™ COMMUNICATIE
Mesh Intercom™ maakt communicatie tussen mountainbikers gemakkelijk. Met dit communicatienetwerk kunnen gebruikers gemakkelijk verbinding maken met een vrijwel onbeperkt aantal gebruikers, zonder dat elke helm aan elkaar gekoppeld hoeft te worden! U kunt handsfree communiceren met andere Mesh-gebruikers binnen een straal van 900 meter rond u. Dit Mesh-netwerk heeft 9 kanalen, zodat u kunt schakelen tussen groepen op verschillende frequenties.

VEILIGHEID, COMFORT EN SPORTIEVE LOOK
Het LED-achterlicht verhoogt uw zichtbaarheid voor de mensen achter u drastisch, terwijl het meegeleverde vizier de schittering van de zon vermindert.

SLUIT UW SMARTPHONE AAN
Door uw smartphone via Bluetooth 4.1 aan de headset te koppelen, kunt u met de M1 EVO GPS-navigatie horen, telefoongesprekken beantwoorden, waarschuwingen van fitness-apps ontvangen en naar uw favoriete muziek luisteren. De headset is ook uitgerust met een FM-radio die lokale radiozenders ontvangt.

SENA FIETS APP GEEFT JE ENERGIE VOOR JE RIT
Met de Sena Cycling app kun je de functionaliteit van de M1 EVO regelen. Met de app kunt u elke instelling aanpassen, voorkeurszenders voor uw favoriete FM-zenders opslaan en onderweg de snelstartgids van het product raadplegen.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Voorgevormde polycarbonaat helmschaal met EPS voering

Gebruikersbeoordelingen